Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   merhaba ben yeni üyeyim bir sorum var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/373058-merhaba-ben-yeni-uyeyim-bir-sorum-var.html)

diar 11-09-2009 01:27 AM

merhaba ben yeni üyeyim bir sorum var

telkinlerden birini seçtim bir metin çıktı. mp3ünü indirdim o metin okunacak sanıyordum ama sadce müzik varmış o metni biz mi okuyacağız ?

bir de mesela bir konuya dair 4-5 tane mp3 var klasik,ney,sanat müziği... aynı konu olduğu sürece karışık bir şekilde dinleyebilir miyiz bu versiyonları?

teşekkürler

fgceker 11-09-2009 01:42 AM

Cevap: merhaba ben yeni üyeyim bir sorum var

girlhahaÖncelikle aramıza hoş geldin diargirlhaha

Telkinlerin nasıl dinleneceğiyle ilgili ayrıntıyı bilgiyi forum sayfamızda yer alan Telkinleri nasıl dinlemeliyiz konulu başlıklardan ayrıntısıyla öğrene bilirsin.

Ben sana kısaca şöyle anlatabilirim;

Telkin metinleri bizim duyamayacağımız frekanslarla kayıt ediliyor yani bir nevi müziğin arkasında gizliler diyebilirizgirlhahagirlhaha(telkinleri neden duyamıyorum başlığının altında ayrıntılı bilgi bulabilirsin)

Telkinler bilinç altımız tarafından algılanıyorlar.İstersen müzikleri dinlerken telkin metinlerini okuyabilirsin ama buna gerek yok.Sadece telkinleri dinlemen yeterli olacaktır.Hatta çoğu forumda metinlerin içeriğini bilmeden daha etkili olabileceğine dair yorumlar okudum.

Farklı müzik türlerine gelince onlardanda istediğin bir türü seçebilirsin.Birden fazla tür olmasının sebebi herkesin dinlemekten zevk almasını sağlayabilmek,yani çeşitlilik olması...

Telkinleri dinlerken önerilen dinleme yöntemi bir ego güçlendirici ardındanda suçluluk duygularını dinlemen yani bir birinin peşi sıra.Bunu dinleme listene 2 ego 2 suçluluk olarakta koyabilirsin.bu tamamen senin tercihine kalmış.
Telkinlerin istediğin versiyonlarını listene koyabilirsin.bunda herhangi bir sınırlama yok.

Telkinleri dinleme süresine gelince suçluluk duygusu telkinini en az 2 hafta süreyle dinlemek tavsiye ediliyor.2 hafta sonra onu listenden çıkartıp başka bir telkin ekleye bilirsin ve ara ara suçluluk telkinini listene tekrar ekleyebilirsin...

Genel olarak bu şekilde dinleme yapabilirsin ama forum sayfalarındaki açıklamaları okumanda daha büyük fayda var.Bu sayfalardan telkinlerin etkileri hakkındada bilgi sahibi olabilirsin.

umarım yardımcı olabilmişimdirgirlhahagirlhaha

fgceker 11-09-2009 01:51 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Bu linkte bütün sorularının cevabını bulabilirsin

Işıldayan Safir 11-09-2009 02:07 AM

hoşgeldin diarcım :))

mistanbul 12-01-2010 10:10 PM

selamlar.. diğer telkin metinlerini siteden bulamıyorum.. sadece ego ve suçluluk bulabildim.. sss bölümünde de konuyla ilgili bir bilgi yok.. teşekkürler..

nergisz 11-07-2011 01:34 AM

hoşgeldin :)

bilgiler ile aydınlattığınız için bende teşekkür ederim diğer sayfalardan yer yer okumuştum ama burdanda genel olrak net anlatmışsınız teşekkürler

nurcangol 28-10-2011 12:53 PM

merhaba,

benim 10 aylık bir kzım var,cd leri işyerinde dinliyorum fakat evde de eşimle birlikte dinlemek istiyorum. bebeğim için sakıncası olabilir mi diye çoö merak ediyorum?

Teşekkür ederim.

juger 28-10-2011 01:34 PM

Bence sorun olmaz. Sonuçta bu telkinler iyi telkinler. Buna benzer kötü telkinlerle bilinçaltımız her gün televizyon programları, filmler, müzik klipleri ile dolduruluyor. Bebeğiniz o kötü telkinlerden zarar görmüyorsa, bu iyi telkinlerden hiç zarar görmez. Hem daha iyi bile olur. Sonuçta onun bilinçaltı şuan tertemiz. Kirlenmeye çok müsait. Senden benden daha müsait hemde. Bu riski ortadan kaldırmış olursun. Bilinçaltını temiz tutmayı başarır. Ben dinlet derim yani.

nurcangol 28-10-2011 02:06 PM

teşekkürler,

Bende öyle düşündüm de yine de tereddüt ettim...
kızıma henüz ne tv, ne reklam nede benzeri şeyler izlettirmedim 2 yaşından önce de düşünmüyorum...
çok keyifli bir bebek sadece klasik müzik dinliyor şimdilik müzik açıldı mı göz bebekleri büyor birde hhheeeh diyor:)
çok seviyor kibarım şekerim..
music45

juger 28-10-2011 02:15 PM

Sizi tebrik ederim. Şimdilerde 6 aylık bebeklere tv izletiyorlar reklamlara baksında biraz sussun diye. Her anne-babanın böyle bilinçli olması gerekiyor. Bu demek oluyor ki bebeğinizin bilinçaltı hala tertemiz. Birde telkinleri dinletirseniz mükemmel bir insan olur çıkar. Unutmayın ki bilinçaltı en çok 0-6 yaş arasında çalışır. Çemberi biraz daha daraltırsak 2 ve 5 yaş. Bebek bu yaşlarda ne gördüyse büyüdüğünde de o dur. Atalarımız boşuna dememiş bir insan yedisinde neyse yetmişinde o dur diye. Mümkün mertebe her yaşta bebeğinizi televizyondan, internetten, telefondan, bilimum teknolojik aletlerden uzak tutun. Okula başladığında zaten onlarla yeterince haşır neşir olacak. Şimdilik hhheeeh demeye devam etsin keyifli, şeker bebek :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM.