![]() |
muzık ben bu mp3 leri yukleyemdım nasıl yuklıycem muzıklerı dınleyedım nasıl dınlıycem gulensmiley |
Ynt: muzık merhaba magosa_sonat hoşgeldin yanımıza.. linkin üzerinde mouse sağ tıklatıp farklı kaydet dersen, senin gösterdiğin noktaya kaydedecektir. iyi dinlemeler hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ |
mp3 Slm Arkadaşlar ve site yöneticiler gerçektenfaydalı bir site olduğunu düşünüyorum. Mp3 indirme konusunda yardım istiyorum.Bilirsinizki vakit çok önelidir.Çok uzun zamandır mp3leri indirmek için uğraşmama rağmen henüz başaramadım:) sanırım yöneticilerimiz bizi yönlerdirirlerse en kısa zamanda bunu başarmak için sabırsızlanıyorum .teşekkürlerpartysmiley |
sanemce merhaba banada yardımcı olurmusun en baştan lütfen nasıl yükleyebilirim mp3leri ;) |
Merhaba heaven7877. Yanımıza hoşgeldin öncelikle. İndirmek istediğin telkinin üzerine gelip sağ tıklayarak farklı kaydet demen yeterli. İlk başlarda suçluluk+ego telkinleriyle başlaman tavsiyedir. Gelişmelerinden bizleri haberdar edersen seviniriz. Sevgiler. |
Alıntı:
hepinize merhaba teşekkür ederim verdiğin bilgi için fakat ben likdende yükleyemedim bir örnek link göderirmisin mesela tavsiye ettiğini .tekrar teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 PM. |