![]() |
listeme eklenecekler??? merhabalar şimdiye kadar düzenli olarak bir hafta----------->> ego+suçluluk dinledim daha sonraki hafta listeme--------------------->> +kendine güven ekledim sonarki hafta---------------------------------->> +erteleme+ topluluk karşısında konuşma ekledim en son erteleme ekledim bir haftaya yakında hepsini beraber dinliyorum. bu bilgisayarımdaki listem... uyurken dinlemem tavsiye edildi. ilk hafta birkaç gün dinleyebildim. kardeşlerim rahatsız oldular. hemde babacığımda bilgisayarın sabaha kadar açık durmasından pek hoşnut olmadı. y789 ı pod daki herşeyi silip yukarıdaki listeyi yükledim.onu da sadece gündüz dinleyebiliyorum(yatarken rahatsız ediyo kulaklık) e günde 8- 10 saat olunca ı pod a pil dayanmadı... y789 eve pil depoladım o da suyunu çekti terli345 terli345 terli345 girlhaha neyse asıl problemim bu değil... listeme başka ne yüklesem iyi olur? listemden artık dinlememem gereken bişey var mı? oluşan yeni listeyi ne kadar süre daha dinlemeye devam etmeliyim? not: yüklediğim her ritmotransın her versiyonunu dinliyorum. yani listemde hepsinin her versiyonu var. yardımcı olabilecek herkesten şimdeden zamanlarını aldığım için özür diliyor. utananadam şimdiden ilgilendikleri için teşekkür ediyorum... smiliyface |
Ynt: listeme eklenecekler??? merhabalar meryemi.. gayet güzel ilerliyorsun.. thumbsanim bence biraz daha devam et.. suçluluk bazen bazı arakadaşlarımıza gerginlik yapabiliyor.. o dönemlerde listelerinden çıkarmalarını öneriyoruz.. ama senden böyle bir durum yoksa devam edebilirsin.. listendeki her telkinin etkilerini yaşamında kalıcı olarak hissetmeye başladığında dinlemeyi bırakabilirsin.. buna içsel olarak sen karar vereceksin.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: listeme eklenecekler??? teşekkürler ablacığım aslında gergin olduğum oluyo... çok nadir de olsa çabucak agresifleşebiliyorum bazen. çıkarmalımıyım? |
Ynt: listeme eklenecekler??? eğer rahatsızlık duyuyorsan çıkar canım.. ama belli rutinlerle listende yer alsın.. mesela; gün aşırı.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: listeme eklenecekler??? gerginlik yaptığı halde çıkarmasak ne olur? yani ben hiçbirini çıkarmak istemiyorum aslında:=) ne pahasına olursa olsun... |
Ynt: listeme eklenecekler??? bi şey olmaz.. onayi dinlemeye devam edebilirsiniz.. sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |