Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   yeni mp3ler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/956-yeni-mp3ler.html)

zerkalo 03-03-2007 01:58 PM

yeni mp3ler

Sormak istediğim bu scriptleri bizim istediğimiz mp3lere uygulayıp uygulayamayacağımız. Yani mümkünse sizden sadece okuduğunuz scriptin kaydını istiyorum. Böylece sevdiğimiz çok dinlediğimiz albümlerin arka planına da bu scripleri koyabiliriz.(Aslında şu anda teknik olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama mümkünse onu da açıklamanızı istirham edeceğim) Aslında ben çok müzik dinleyen bir insanım ve çok çeşitli müzikler dinlemeyi tercih ediyorum o yüzden de bu mp3leri dinlerken çok sıkılıyorum. Belki benim durumumda olan arkadaşlara ve bana bi faydası olabilir. Aslında biliyorum bunu isteyerek sizin para kazandığınız bir şeyi bırakmanızı istemiş oluyorum ama zaten sitede belirtmişsiniz ki siz bu işi para için yapmıyorusunuz, ben de buna inanıyorum. Atakan bey yardımcı olursanız sevinirim.

gayeyildag 02-04-2007 02:16 AM

yeni mp3ler

merhaba, caner gibi ben de gunluk dinlemekten haz aldigim, kendimi iyi hissettiren parcalarla birlikte dinlemek isterim. bana da yardimci olabilir misiniz? bir de sozlu muziklerle birlikte dinlemek etkiyi azaltir mi?
tesekkurler

judas 04-04-2007 11:27 PM

yeni mp3ler

Evet müthiş bişey olurdu gerçektende,mp3 leri yeni indirdim henüz sıkılmadım ama,pachelbel in cannon in d major üyle telkin almayı çok isterdim.. guitar

LEOPAR 28-06-2009 10:35 AM

Cevap: yeni mp3ler

bencede bende hangi programla yapıldıı bilsem indirecem yapacam ama hangiprogram oldunu bilmiyorum bilen varsa özelden mesaj atsın

Belgin ∞ 29-06-2009 01:31 PM

Bunun daha kolay bir yolu var arkadaşlar, telkinleri dinlerken istediğiniz bir müziği de başka bir programda açarak dinleyebilirsiniz.

Sevgiler.

serkans674 29-06-2009 03:28 PM

Yada herhangi müzik düzenleme yazılımıyla doğa ve su versiyonlarını sevdiğiniz müzikle mixleyin alın size telkinli müzik
Ama yinede Atakan bey bi kıyak yapıp doğrudan şöyle güncel parçalardan bi süper mix yapsa çok iyi olur hani kuş sessiz doğasız filanmusic45

salvadore_xp 26-07-2009 03:39 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469092)
Bunun daha kolay bir yolu var arkadaşlar, telkinleri dinlerken istediğiniz bir müziği de başka bir programda açarak dinleyebilirsiniz.

Sevgiler.

redlofwers, ilgilendiğim başlıklarda hep bir açıklamanı yakaladığım için soruları sana sormak zorunda kalıyorum. Sen de ilgiyle cevaplıyorsun, bu konuda çok teşekkür ederim sana. Telkinli mp3'ün üzerine başka bir mp3 açınca telkinli mp3'ün sesini çok kısmamız gerekir. Bu konuda senin kendine has bir ayarın var mı? Telkini fazla kısarsam verim her halikarda alır mıyım? Ya da arkadan azda olsa telkin müziğini duyacak şekilde mi kısmalıyım?

Belgin ∞ 26-07-2009 10:55 AM

Evet salvadore_xp :) Forumun her yerinde izim vardır sanırım.

Başka bir müzik dinleyeceğim zaman (ben su sesli telkinler dinlediğim için sorun olmuyor) müziği de telkini dinlediğim seste açıyorum ben. Çok yüksek dinlemeyi sevmediğim için eşitleniyor. Ama herkes benim gibi düşük volume dinlemekten hoşlanmayabilir, müziğin sesini açmak istiyorum diyorsanız da sesin telkinin sesinin bastırmamasına dikkat ederek istediğiniz kadar açabilirsiniz.

Direk telkini duyun demiyorum, odaklandığınız zaman telkini duyabiliyorsanız tamamdır zaten, o volume doğru volumedür.

Sevgiyle..

vittoria è nostra 26-07-2009 12:46 PM

bir çok arkadaşında belirttiği gibi bende doğa mp3lü telkinleri istediğiniz müzikle dinlemenizi tavsiye ediyorum..
şahsen ben sanat, klasik müzik ve ney dinleyen biri değilim ve aksine sahili, denizi, o sesi (sessizliğini ve huzurunu) çok severim.. bu nedenle doğayı tercih ediyorum.. ve doğa mp3lerinde kuş sesleri ve çoğunlukla su sesi oldugu için bir rahatsızlık vermiyor.. o yüzden alternatif rock müziklede pop müziklede (gerek remixler) gayet rahat dinliyorum..
mesela söz konusu sanat, klasik müzik ya da ney olsaydı, bunlar dinlediğimiz müzik türündeki melodilere zaman zaman uymayacagı için rahatsızlık verebilir kişiye.. ama doğa mp3lerinin böyle bir olumsuz yanının olmayacagını sanıyorum ve şiddetle doğa diyorum..
birde şu açıdan bakın sevdiklerinizle gittiğiniz bir piknikte, yada arkadaşınızla gittiğiniz bir denizde mutlaka müziği seven biri olarak müzikte dinlersiniz zaman geçirirken.. ve arkadaki gerek denizdeki dalga sesini, gerekse piknikteki kuş seslerini ve yaprak hışırtılarını yok etme şansınız olamaz.. bu sizi rahatsızda etmez zaten çünkü onlar adı gibi doğa ve doğaldır.. kulağımıza her daim aşikardır..
başta alışmadıgınızdan dolayı garip gelebilir ama ilk başlarda sevdiğiniz müzikle birlikte doğayı dinlerken gözlerinizi kapatıp hayal kurabilirsiniz.. o an doğanın sadece bir müzik değilde orada bulundugunuz doğal ortam oldugunu düşünebilirsiniz.. bunun hem huzur verip dinlendirebileceğini hemde telkinlere alışmada yardımcı olacagını düşünüyorum.. çünkü benim öyle oluyor.. bol şans;)

salvadore_xp 26-07-2009 03:56 PM

Redflowers, geçtiğin yerden gerçekten ayak izi bırakıyorsun, lütfen yere böyle sağlam basmaya devam et ki senin ayak izlerini rahat bulalım ;)

Elijah gerçekten mantıklı düşünüyorsun. Deniz kenarında eğlenirken, müzik dinlerken dalganın ve suyun köpürme sesinden rahatsız olmuyoruz, aynı şekilde doğal bir ortamda kuş ve diğer hayvan seslerinden rahatsız olmuyoruz. Ben klasik müzik eşliğinde yapmaya çalıştığım için problem yaşıyorum sanırım. Doğa versionlarını indiriyorum hemen.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM.