Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   LÜTFEN YARDIM!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/944-lutfen-yardim.html)

serhat_18 01-03-2007 09:16 AM

LÜTFEN YARDIM!!

arkadaşlar ben yeni üyeyim.kendine güven telkinlerinden new ageyi ve ney versiyonunu indirdim.lütfen biri bana bunları hangi sırayla dinlemem gerektiğini söyleyebilir mi?mesela birini dinleiyip ardından öbürünü olurmu?yoksa bi kaç gün birini bi kaç gün birini mi dinliyim?bi de bende çok az da olsa sosyal fobi var.ama abartılacak kadar değil.biraz utangacım karşı cinse karşı güvensizim.kendine güven telkinini indirdim.bu doğru olan değil mi?yanlış şey dinlemiyim.

etf 01-03-2007 10:00 AM

LÜTFEN YARDIM!!

Sayın Serhat_18;

İlk planda sadece Suçlıluk duyguları ve Ego güçlendiricisini dinleyin. Kendinizdeki değişikliklere veya duruma göre toplam yaklaşık 70-80 saat dinledikten sonra diğer telkinleri ilave ededilirsiniz.
Sevgi ve saygı ile...

forex 01-03-2007 10:46 AM

LÜTFEN YARDIM!!

ard arda 1 hafta süresince dinlemen gerekir ikisini.yani birini 1 gün diğerini 1 gün değil.1 hafta sonra bu 2 telkini listenden çıkarmadan diğerlerini de ekleyebilirsin diye biliyorum ben.ayrıntılı bilgiler nasıl dinleyebilirim bölümünde var zaten bildiğim kadarıyla...

aysekim 01-03-2007 01:52 PM

LÜTFEN YARDIM!!

evet ikisini beraber dinleyeceksin at media playera sürekli dinle.ayrıca dinlerken baska islerlede ilgilenebilirsin 12389

lalezar 01-03-2007 04:16 PM

LÜTFEN YARDIM!!

serhat hoşgeldin..sen beni görcektin ilk iki gün inan agrıdan ve bulantıdan yere serilmiş haldeydim,sanki bide bi turlü uyanamıyorum..gibiydim...ama bunun da faydasını gördüm..şimdi bişey dikkatimi çekti,biraz moral bozukken dinleyince yine bulantı ve sersemlik oluyo..bu bir ipucu oldu benim için... 44 sevincli.ama tabi dinlediğime çok memnunum çok faydasını görüyorum...

mudokon 02-03-2007 01:12 PM

LÜTFEN YARDIM!!

gece uyurken dinlesen en az 6-7 saat dinlersin.onun dışında dediğin gibi 3-4 saat ekledinmi bence yeterli.hatta çok bile sayılır.

mudokon 02-03-2007 01:58 PM

LÜTFEN YARDIM!!

illa bilgisayarla dinlemek zorunda değilsinki.mp3 player la da dinleyebilirsin.
yoksa bence al.zaten çok ucuzladı.hafızası en düşük en ucuz modeli alsanda işini görür bence.ben mp3 player la dinliyom mesela.bilgisayardan çok daha iyi ve bilgisayarın gürültüsüyle de uğraşmassın.şarzlı pilde alırsan zırt pırt pil alma derdin de olmaz.

etterna_ 02-03-2007 02:20 PM

LÜTFEN YARDIM!!

peki mp3 çaları uyurken nasıl dinliyosun. music45 Kulağından çıkmıyo mu? Ben deli yatarım da blissy hiç denemedim ama. Ben müzik setini yatak odasına götürmeyi düşünüyorum. partysmiley

lalezar 02-03-2007 04:17 PM

LÜTFEN YARDIM!!

bu yeni nesil mp3lerden ben de almak istiyorum,o kadar az dinliyorum ki ben de bikaç parça anca..galiba ben de bilgisayar odasında yatsam iyi olacak...bu arada etterna müzik setiyle nası dinliyosun,pek anlayamadım... dusun

kadik 02-03-2007 04:49 PM

LÜTFEN YARDIM!!

Merhaba,
Sevgili arkadaşım, yüreğinin sesini dinle.O sana yapman gereken en doğruları yaptıracaktır.Ama yinede ne yapayım dersen,ilk önce temel cd leri dinle.Suçluluk duygusu, kendine güven.bunlar çok önemli.Özellikle gece dinlersen bilinçaltına çok daha verimli iletmis olursun.Ama yeterki dinle...nasıl istersen oyle dinle .Önemli olan , o cd leri dinlerken gerçenten sana iyi geleceğini bil ve bu bilişin yarattığı inanca güven.Ve bu cd lerden sonra da hızla kendine güveneceksin ve yaptıgın her seyın aslında kendın ıcın en dogru sıralama ve yollar oldugunu farkedeceksınn....cok guzel olacak cokkkkk......icindeki öz, bu cd ler sayesinde esaretten kurtulup tekrar sana sahip cıkacak...:))))))))))))))))))
en güzel sevgilerimle......... hismiley

etterna_ 02-03-2007 08:52 PM

LÜTFEN YARDIM!!

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
bu yeni nesil mp3lerden ben de almak istiyorum,o kadar az dinliyorum ki ben de bikaç parça anca..galiba ben de bilgisayar odasında yatsam iyi olacak...bu arada etterna müzik setiyle nası dinliyosun,pek anlayamadım... dusun

lalezarcım benim bilgisayarım da çalışma odamda o yüzden ben de cd ye kaydedip müzik setinde dinlemeyi düşünüyorum.gece dinleyebilmek için başka bi yol bulamadım.mp3 çaları ezerim falan uyurken bir de kulağımdan çıkar diye kullanmayı düşünmüyorum.Tek çare bu gibi görünüo uyurken dinlemek için uykulusmile

lalezar 02-03-2007 09:59 PM

LÜTFEN YARDIM!!

bak bu benim hiç aklıma gelmedi,eşin de dinliycek bu arada..benim fred çakmaktaş kapat şunu der kesin zaten.aslında ben oglumdan dolayı gece gelip yanıma yatıyo,onunla birlikte dinlemiş oluruz,iyi olmaz..hayırlısı vardır bi yolu... uykulusmile

turgay0101 03-03-2007 04:15 PM

LÜTFEN YARDIM!!

uyurken ben bir ara mp3 çatlatmıştım ama hale çatlak matlak idare ediyorum birde kulaklığı kulağıma yapıştırdım ne yapim başka türlü durmuyor bu meret

melanie87 16-04-2008 01:32 AM

Ynt: LÜTFEN YARDIM!!

ben de uyurken mp3 ile dinliyorum ama gece taktığım dolu pil gündüz boş işareti veriyordu. şarjlı pil bende var ama mp3 küçük pillerle çalışıyor bizdeki alete de normal pil takabiliyosun.bu küçük piller için de şarj aleti var mı acaba? bi de dün benim de kulağımdan çıkmıştı neyle yapıştırcaz bantla faln olsa çıkarırken acımaz mı yaa? smiliyface smiliyface

shamanic 16-04-2008 02:39 AM

bir arakadaşımız bandana takarak çözmüştü kulakların çıkma problemini.. b456

bir diğeride sesi sonuna kadar açarak.. sesi açıp kulaklukları yastığın yanına bıraktığında sesleri rahat duyabiliyormuş..

müzik seslerini duyabiliyorsan aynı yöntemi deneyebilirsin.. onayi

sevgiler.. hismiley

hayalayaz 16-04-2008 03:00 AM

canım benim, benim kulaklıklar büyük, ben küçük bir yastığa takıyorum..başucuma koyuyorum öyle dinliyorum..bir arkadaşımızda, küçük kulaklık olduğu için duvara asmış, bandanada alternatif bir çözüm tabiii...

melanie87 16-04-2008 01:28 PM

çok saolun.bandana baya bi işe yaradı dün gece sabah kulağımdan çıkmamıştı.bu sefer de pil bitmiş uyandığımda yine ses gelmiyodu. smil56 bir türlü gece boyu dinlemeyi başaramicam galiba ama yılmak yok.bu gece hem dolu pille paşlayıp hem de bandana takacağım u859 ttli3

tatlıcadı 16-04-2008 05:06 PM

ben yatarken dinlemiyorum ama gün içinde sürekli açık hatta yürüme bandında bile dinliyorum spor yaparken 2 sini aynı gün içinde dinliyorum faydasınıda her geçen gün daha çok görüyorum coffe2

renji 23-04-2008 08:13 PM

Benimde uyurken kulaklıklarım çıkıyor kulağımdan bu yüzden telefonumun hoparlöründen dinliyorum :) hatta geçen gece babam uykusundan uyanmış bi yerden klasik müzik sesi geliyomuş.evde hırsız var sanıp bütün evi üşenmeden dolaşmış aa34
(hangi hırsız klasik müzikle işini görür!)

güllerinperisi 23-04-2008 10:46 PM

Sevgili Renji,doga versiyonunu dinle şırıl şırıl su sesi kimseyi rahatsız etmez .Ben de kulaklıktan rahatsız oldugum için gece boyunca bilğisayar açık... Benim duyabilecegim bir ses yeterli ve su sesi geceyi bozmuyor... ttli3 Başucuna kulaklığı koyupta dinleyebilirsin ama mutlaka su sesini tavsiye ediyorum..... bir dene sung66 istersen

renji 24-04-2008 09:34 AM

Tabiiki su seslerimde var.dinledğim her telkinin mutlaka birde su sesinide indirdim.onlarıda dinliyorum bu sabah mutlu uyandım kendimi iyi hissediyorum inş hep böyle devam eder thumbsanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM.