Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Sorulması Gereken Bir Soru !!... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/820-sorulmasi-gereken-bir-soru.html)

subliminal 06-02-2007 06:58 PM

Sorulması Gereken Bir Soru !!...

o sorum şu::

telkin mp3 ünü dinlemeden önce telkin textlerini illa okumak zorunluluğu var mı??

mesela diyelim ben ego güçlendirici telkin scriptini hayatımda hiç okumadım ama bu mp3 dinliyorum etkisini göremez miyim ??? 4897
idea3

hayatimdegisti 06-02-2007 07:31 PM

Telkinleri okumasanda olur.Şöyle bir bilgi için göz gezdirsen iyi olur.Ancak okumayana etki etmeyecek diye bir şey yok ..
Ancak siteyi şöyle bir oku..Bol bol okumak iyidir... smileydance

subliminal 06-02-2007 07:34 PM

ben zaten fırsat buldukça okumaya gayret ediyotum okumayan bi arkadaşa faydası olurmu diye merak ettim
diğer merak eden arkdaşlarda bu şekilde meraklarını gidermiştir umarım

teşşkürrr
blissy blissy blissy

subliminal 06-02-2007 10:37 PM

sorulması gereken birr sorum daha var onun için ayrı bir konu açmak istemedim onu da burdan soruyorum :D:D:D:D

mp3lerde telkinleri normal olarak duyarsak etkisi gider mi yani mutluluk telkini mp3 ünde sesi biraz açıyorum

senin ses duyuluyo atakan abii inş bu etkiyi götürmüyodur smiliyface smiliyface smiliyface

hayatimdegisti 06-02-2007 10:39 PM

idea3 Sesi çok açmak etkiyi götürür bence dl67

Şaka bir yana ses yükek olunca rahatsız eder...Bence hiç gerek yok sesi çok açmaya... hpm1

subliminal 06-02-2007 10:53 PM

yok normalde normal seste dinliyorum çok ta hoş oluyo(ellerine sağlık)

ama beni bi şüphe kapladı acaba dedim bu atakan abi bizi yiyiyomu diye :) :)

mutluluk telkininde açtım sesi yunus sesleri falan gidince ortam sessiz olunca adamın birinin sesi geliyo dahaa iiyiyiii dahaaa
mutluuuuuuuuu!! :):)

ikna oldum ve etkilerinide görmeye başladım henüz 3 gündür dinlememe rağmen

çok teşşeküürlerrrrr gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley

blissy

hayatimdegisti 06-02-2007 11:09 PM

Afiyet olsun Rıdvan.. kahvesmiley

E madem etkileri gördün aç sende üyelerin hikayeleri bölümünde bir konu başlığı kendine anlat ne değişti ne değişmedi..
Hoş değişim maşallah burada bile belli..
Aklına eseni yaziyorsun art56art56

yakamoz 07-02-2007 02:19 AM

Alıntı:

rıdvan Nickli Üyeden Alıntı
o sorum şu::

telkin mp3 ünü dinlemeden önce telkin textlerini illa okumak zorunluluğu var mı??

mesela diyelim ben ego güçlendirici telkin scriptini hayatımda hiç okumadım ama bu mp3 dinliyorum etkisini göremez miyim ??? 4897
idea3

Ben 1.hafta telkin scriptlerini özellikle kendimi şartlandırmamak için okumadım, sadece sürekli dinledim ve her gün neler hissediyorsam yazdım. 1 hafta sonra dinlediğim telkinlerin metinlerini okudum. Sonuç çok şaşırtıcıydı, telkin metinlerinde yazılanlarla paralel olarak değişmeye başladığımı gördüm.
Aynı uygulamayı halen sürdürüyorum.

subliminal 07-02-2007 03:21 AM

evet anladım yakamoz burdan çıkardığım sonuç telkin yazılarını okumadan da aynı etkiyi yaşayabiliyormuşuzz teşşkülerr hismiley hismiley hismiley

yakamoz 07-02-2007 03:32 AM

super t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM.