Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Dinleme sırası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/663-dinleme-sirasi.html)

istanbullu 18-01-2007 12:02 PM

Dinleme sırası

ego guven ve suclulugu bir arada 1 hafta dinledikten sonra, kilo vermeye gecmek dogru mudur?
kilo verme guven ve ada ne sekilde dinleniyor?
ya da ego guven ve sucluluktan sonra hangisine gecmek daha dogru olur acaba?
tesekkurler.

hayatimdegisti 18-01-2007 12:11 PM

Dinleme sırası

Ego ve Suçluluktan sonra listenize kendi isteginize göre eklemeler yapabilirsiniz.En çok ilginizi çeken içerikleri ekleyebilirsiniz.Kilo verme güven ve adayı ard arda ekleyebilirsiniz.
Kendine güven scriptinin içeriği gayet güzel.Diğerlerinide inceleyip ekleme yapabilirsiniz

burdayım2006 23-01-2007 07:53 AM

Dinleme sırası

ego güclendirici ve sucluluk telkinlerini bir hafta dinledim sonra kilo verme adayı ekledim, simdi onu cıkarıp yerine baskalarını eklemek istiyorum ama secim yapamıyorum :) sosyal fobi bana en uygun gibi geldi ama telkin icerigi ritmotransa uygun degil sanırım, geriye kendine güven kalıyor veya mutluluk telkini, bunlardan kac tanesini ekleyeyim sizce, yada listede hepsi bir kez mi calsın, bi öneride bulunursanız sevinirim sevgiler..

Merto 23-01-2007 09:35 AM

Dinleme sırası

Kendine güven ve sosyallik telkinleri oldukça etkili ve genel motivasyon etkisi olan telkinler,
benim önerim bunlarla devam olabilir(ego güç. ve suçluluk sabit kalarak).

Ama sosyal fobide sosyalleşme ve kendini rahat hissetme konusunda etkili, içeriğinin ritmotransa uygun olmadığını düşündüren nedir size?

Öncelikle seçtiğiniz birini ego güç. ve suçluluğun yanına iki tekrar koyabilirsiniz. Yada iki ayrı telkini daha ikişer yada üçer adet listenize ekleyebilirsiniz.

Bunlar benim tercihlerim, Atakanında tavsiye ve önerileri olacaktır.
Sevgiler. hismiley

hayatimdegisti 23-01-2007 12:24 PM

Dinleme sırası

Bende Mert Bey'e katlılıyorum.İlk önce ego ve suçluluk telkinini dinledikten sonra listenizi arttırabilirsiniz.Hatta bir çok telkini ekleyebilirsiniz.
Kendine güven ,depresyon dünde kaldı,sosyallik arttırıcı,koruma kalkanı gibi telkinler eklenebilir.

Sosyal Fobi telkinide içerik olarak iyi.Ritmotrans'a uygun değil diyemeyiz.
Kişi kendi ihtiyacina yada isteğine göre bazı telkinleri 2 kez ekleyebilir.Böylece o telkinleri ikişer kez dinlemiş olursunuz.

istanbullu 25-01-2007 09:20 PM

Dinleme sırası

bir hafta ego sucluluk ve kendine guveni dinledikten sonra iki gun oncesinde kilo vermeler, sosyallik arttırıcı, depresyon dunde kaldı, yasam enerjisi, topluluk karsısında konusmayı da dinlemeye basladım. bu sabah cok bitkin uyandım. tum gece de dinledim tabii. ozellikle yasam enerjisi ve mutlulugu dun eklemistim. bu ikisinden kaynaklanan bi durum mudur? tum gunu kapsayan tedirginligimin sebebi, cok fazla telkin sayısından olabilir mi?
tum ulke gibi ben de yastayım kayıplarımız icin o ayrı bir konu. ama bu sabaha ozel olan urkekliğim sizde bunlarla alakalı olabilir mi?
tesekkur ederim..

hayatimdegisti 25-01-2007 09:30 PM

Dinleme sırası

Geçici bir durumdur.Telkin sayısı arttığı için olmuştur.Birde mesela ben yaşam enerjisii pek dinlemiyorum.Ama onu beğenen arkadaşlarda olmuştu.İsterseniz onu çıkarın listenizden birde öyle deneyin.

turgay0101 02-03-2007 02:40 PM

Dinleme sırası

ego ve şuç telkinlerini 3 gün 15 20 saat dinledim kendine üven sosyal fobi topluluk karşısında konuşma gibi telkileri hemen ekleyebilirmiyim

sayınherşeyibilen 04-04-2007 05:46 PM

Dinleme sırası

Merhaba...

benim merak ettiğim bir konu da şu.. acaba aynı içeriğe sahip faklı tarzdaki müzikleri bir arada dinleyebiliyo muyuz? yani ego güçlendirme ney, doğa, klasik'ten oluşan bir karışım yapsam ve öyle dinlesem bir sakıncası olur mu? çünkü aynı şarkıyı dinlerken sıkılıyorum... utananadam

Merto 04-04-2007 06:13 PM

Dinleme sırası

Yap ortaya bir karışık dinle sayınherşeyibilen.... super

Yok bi sakıncası...hatta araya mutluluk telkini içeren parçalar var onlardanda koy...

smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM.