![]() |
merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!! arkadaşlar ben sigarayı bırakmak istiyorum forumu iyicene inceledim fakat nerden başlıyacağım konusunda aklım karıstı eğer nerden başlamam konusunda yarımcı olursanız cok sevinirim. sigarayı bırakmak istiyorum ve sadece sigarayı bırakma telkininimi dinlemem gerek veya onunla birlikte baska telkinleridemi dinlemeliyim?????? şimdiden teşekkür ederim...... |
Ynt: merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!! merhabalar conikanka hoşgeldin yanımıza.. sağlıklı yaşam konusunda almış olduğun bu güzel karar için öncelikle seni tebrik ederim.. aslında önerdiğimiz gibi başlasan iyi olur.. yani öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini dinleyerek başla.. ertelemeyi bırak telkini kısa bir telkin olduğu için hemen listende yer almasında bir sakınca yok.. en azından bunları 3-4 gün dnleyerek bilinçaltında gerekli sağlam zeminin oluşması için temeller atmış ol.. arkasından sigarayı bırak telkinini ekle ve 15 gün sonrda kendine güven telkinini.. suçluluk ego ve kendine güven telkinleri konusunda ısrarcı olmamızın sebebi bu telkinler hem diğer telkinlerin etki etmesi için uygun koşulların oluşmasında gerekli zemini hazırlar hemde bağımlılıklarımız ve ertelediğimiz işleri gerçekleştirmek için gerekli içsel güvenimizin artmasını sağlayarak eyleme geçmemizi sağlar.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!! cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için şimdi daha iyi düşünebiliyorum ve bu kadar cabuk cvp verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.verdiğiniz bilgiler doğrultusunda şuandan itibaren uygulamaya başlıyorum umarım iyi şeyler olur cünkü böyle düşünüyorum.değişikleri sizinle paylaşıcam.herkeze mutlu günler dilerim. |
Ynt: merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!! merhaba yine ben! söyle bir çalışma planı hazırladım bakıp beni bililendirirseniz sevinirim... dinlemem gerekenler. 01.05 - 04.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney") 05.05 - 20.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney") 21.05 - ........2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney" , "kendine guven 2007 ney") bu şekilde bir uygulama hazırladım sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda. Eğer bir yanlışım veya eklemem gereken veya cıkarmam gereken birşeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden cok teşekkür ederim.... |
Çok soru soruyorum fakat Önemli...... merhaba yine ben! söyle bir çalışma planı hazırladım bakıp beni bililendirirseniz sevinirim... dinlemem gerekenler. 01.05 - 04.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney") 05.05 - 20.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney") 21.05 - ........2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney" , "kendine guven 2007 ney") bu şekilde bir uygulama hazırladım sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda. Eğer bir yanlışım veya eklemem gereken veya cıkarmam gereken birşeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden cok teşekkür ederim.... |
Ynt: Çok soru soruyorum fakat Önemli...... gayet güzel bir liste olmuş.. super iyi dinlemeler dilerim.. music45 kısa sürede sigaradan kurtulma partinizi yaparız inşallah.. s456 bu arada konunuzu diğer sorularım bölümüne taşıyorum bilginize.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!! cooook tşk ederim gercekten cok yardımcı oldunuz.umarım bir an önce sigarayı bıraktığımda parti yaparız.herkeze mutlu günler dilerim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM. |