Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Bipolar bozukluk ve Telkinler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/624095-bipolar-bozukluk-ve-telkinler.html)

mahmout81 22-04-2014 06:39 PM

Bipolar bozukluk ve Telkinler
 
İyi günler herkese ben bipolar bozukluk hastasıyım ve bu hastalıkla uzun süredir boğuşuyorum sürekli ilaç kullanmam gerekiyor telkinlerden veyahut her hangi değişik subniminal teknikten nasıl maksimum şekilde yararlanabilirim sadece ilaçla tedavisi olmuyor bir hipnoz deneyiyimimde bilinçaltına depresif olman lazım şeklinde bir düsünce oturmus dedi hipnozcu ve bu sorun kafamdan çıkmıyor kapalı kutu gibiyim ne gibi önerileriniz olur bilgisayar başındayken neler yaparsam ileriki hayatım için pozitif gelişim sağlayabilirim :)

Dusunsel 22-04-2014 08:49 PM

Cevap: Bipolar bozukluk ve Telkinler
 
Sitedeki ücretsiz telkinlerden yararlanmayı denerseniz yardımcı olabilir diye düşünüyorum ilk hafta suçluluk + ego güçlendiriciyi dinleyip listenize diğer telkinleride ekleyebilirsiniz ayrıca sorununuzu direk atakan beye yöneltip özel telkin yaptırabilirsiniz internetten bulabiliceğiniz meditasyon gibi başka alternatifleri denemekte yararınıza olucaktır teşekkürler :)

delioglan 23-04-2014 12:23 AM

Cevap: Bipolar bozukluk ve Telkinler
 
Öncelikle geçmiş olsun. Aynı sıkıntıyla yaşayan arkadaşımın telkinlerle tanışıp denediğinde hoş olmayan deneyimleri oldu. Dalgalanma mıdır yoksa başka bir şey mi bilemiyorum ancak sizin daha hassas yaklaşıp daha fazla araştırma yapmanız gerekebilir. İlaç kullanımınız yanında olumlamalara daha çok yer verip belki ho'opono gibi arınma metodları daha az dalgalanmaya sebep olabilir. Tekrargeçmş olsun.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.