![]() |
telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) merhaba siteye yeni üye oldum gerçekten samimiyetinize inandım ve nerdeyse bütün merak ettiğim konuları okudum fakat bir şeyden emin olamadım ; telkinlerin içeriklerini okudum ve bir doktorun hastasını hipnoz etmeye çalışmasına benzettim yani 'şimdi uyuyorsun','seni uyandırdığımda' gibi benzer bir sürü cümle var ama bu yöntemin bir hipnoz olmadığını söylemişsiniz. mp3leri gerçekten dinlemek ve faydalanmak istiyorum ama hipnoz olmaları düşüncesi beni korkutuyor. mp3leri ilk gün dinlediğimde kendikendime aşmayı başardığımı düşündüğüm korkularım ortaya çıkmaya başladı hemde kabuslarla falan değil uyanıkken de korktuğumu hissediyorum, aştığımı düşündüğüm korkuları sadece bilinçaltıma itmişim ve bu yöntemle bilinçaltımdan da atarım diye umuyorum doğru düşünüyorsam. sormak istediğim şey bir doktor hastasını hipnoz eder ve hipnozdan kendisi çıkarır diye biliyorum eğer bu da bir hipnozsa , bu yöntem hayat boyu hipnozda kalmak gibi bir şey mi? ve atakan bey siz hala telkinleri dinlemeye devam ediyor musunuz? şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) öncelikle yanımıza hoşgeldin. atakan bey' in açıklamalarından alıntı yapıyorum. "Telkinleri gizliyorum.Yani telkinlerin sesi daha kısık arka plandaki sesin okyanu sesi yada müziğin sesi daha yüksektir.Bu bilinçdeki direnclere takilmadan telkinlerin direk olarak alt bilince ulasmasini saglamaktadir.Ayrica boylece daha rahat dinlemektesiniz.Bu telkinleri dinleyen ve gerek sayfanin girisinde gerekse anasayfada yorumlarini gordugunuz üyelerimizde ilk etapta garipseselerde sonradan telkinlerin bu sekilde olmasinin daha iyi oldugunu kabul etmislerdir. Ayrica bu sekilde telkinlerin gizlenmesi dinlemeyide kolaylastirmaktadir.İş yerinde dinleyen üyelerimiz klasik müzik dinlemekte ancak ayni anda telkin dinlemis olmaktadirlar. Özetle telkinleri duymamaniz normaldir.Bilincalti duymaktadir.Bir sorun yoktur.Bu konu ile ilgili kendi yazdiklarimin yanisira kulak yapisi ve bilincalti ile ilgili makalelere yer verecegim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...orum-t5.0.html |
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) hatta; Alıntı:
|
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) Telkinler seslendirilirken uyku ve uyanma ile ilgili bölümler çıkartılmaktadır.Dolayısı ile uyuma yada uyanma söz konusu değildir. Alıntı:
|
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama sanırım yanlış anlaşıldı ben daha çok telkinlerin hipnoz olup olmadığını sormaya çalıştım yani telkin içerikleri hipnoz gibi geldi bana |
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) teşekkür ederim cevabınızı şimdi gördüm peki siz dinlemeye devam ediyor musunuz mutu günler dilerim |
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) Alıntı:
|
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) gerçekten çok teşekkürler çok ilgili ve hızlısınız bu siteyi iyiki bulmuşum sınav haftamdan sonra mp3leri düzenli olarak dinlemeye başlayacağım yaşadığım değişiklikleri de paylaşacağım.. |
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) 789569 içme suyu arıtma sistemleri pazarlamadayım ben bildiğimi unutuyorum toplulukla başa çıkmak benim en büyük sorunum her üyeyi selamlıyorum |
Ynt: telkin içerikleriyle ilgili(lütfen biri cevaplayabilir mi?) Alıntı:
Telkinlerin bu gibi konularda faydaları olacaktır. Öncelikle ego ve suçluluk bir hafta sonra sosyallik ,topluluk konuşma listenize ekleyebilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 PM. |