![]() |
içimdeki boşluk, arkadaşlar bu sitede beşinci günüm ilk dört gün cok ii hissediyorum ama bugün içimde kocamanaaaaaaaaaaaaaanbi boşluk var okendimi dinlenmeye cekilmiş gibi hissediyorum var la yok arası biyerdeyim olumlu bi gelişmemi ve bide suçlluk ve egonun müzikleri sıktı yeni telkinlere baslamam için erkenmi ilk günlerki heycanm geri gelirmi lütfen cevaplayın ooo67 |
Cevap: içimdeki boşluk, kardesim bu bosluk duygusu debresyondan olur,ve bunu sadece telkinle gecemezsin telkin yan urun acizane tavsiyem debresyonun ruhuna katacagi tahribata musade etmeden psikiyatristle gorusmen. |
Cevap: içimdeki boşluk, Alıntı:
|
Cevap: içimdeki boşluk, tesekkür ederim 4 sene ilaç kullandımı zaten doktor işe yaramıyo inşallah gecici bir seydir |
Cevap: içimdeki boşluk, dinlemeye devam etmelisin, papatya arkadaşımızın da dediği gibi hepimiz battık battık ama sonunda çıktık.. çok zor günler atlattık burada kendimizi bulduk.uzatılan elleri tuttuk. lafın özü dinlemeye devam! ;) |
Cevap: içimdeki boşluk, heaven hepimizde oluyor ben de yaşıyorum burda bir başka arkadaşım da Aynı duyguları çoğu zaman yaşıyoruz..ama telkinleri bırakma kesinlikle inancın tam olsun, bu değişim yolculuğunda tabiki çıkmazlara girdiğimiz anlar olacak ya da kendimizi çok kötü hissettiğimiz anlar neticede sihirli değnekler değiller onlar...kolay mı onca yıl kalıplaşmış düşüncelerimizi değiştirmeye çalışyoruz..tabiki direnecek..yeterki bu yoldan vazgecmeyelim..bir de telkinlerin yanında kitaplar okuyabilirsin ya da bu konularla ilgili videolar izleyebilirsin..bunlarda olumlu etki yapıyor bakış açını değiştirmeyye yardımcı oluyor..sevgiyle |
Cevap: içimdeki boşluk, hepinize cok teskkür ederim arkadaşlar |
Cevap: içimdeki boşluk, kardesim sen iyi ol tum uyeler tum iyi yurekler iyi olsun,ben gene fikrimde israr ediyorum bosluk hissi hele surekliyse debresyondur ,sadece telkinle olmaz en azindan benim dusuncem bu aksini dusunen varsa desin bende bileyim yanlis bilgi tehlikelidir. |
Cevap: içimdeki boşluk, Boşluk duygusundan kurtulmak için ben kendime bir amaç buluyorum ve onun üstünde geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Tutunacak dala ihtiyacın var senin. Boşluk duygusu ancak bir amaç yaratıp, onun peşinden seve seve gitmek istediğinde kaybolup gidiyor. Nasıl bir durumdasın bilmiyorum, teşhisin nedir bilmiyorum ama ilaçlar da faydasız bence. Ruhumuzu bizden başka iyileştirebilecek bir şey yok bu dünyada. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |