Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Benim Problemim ne? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/621581-benim-problemim-ne.html)

sweeet 22-08-2012 08:00 PM

Cevap: Benim Problemim ne?

Çok güzel söylemişsin bumbada'cım. Her insanda çelişkiler var. Ve aklındaki çelişkiler vereceğin kararlara bile engel olabilir. Sen senin için en doğru ve faydalı olan düşüncelere tutunmalısın. Aynı konuda iki uç düşünce gereksiz. Ya o ya bu. Seçim bununla başlar. Yeter ki sen neyi seçeceğine karar ver. Önce düşüncelerini seçeceksin sonra da hayatına katacağın güzelliklerin sana nasıl geleceğini izleyeceksin. Bence her şey çok da güzel olur. Ve sonunda sen dahil çevrendekiler de mutlu olur. Sen iyi olunca biz de mutlu oluruz. Bizi önemse bari. Bak bilinçaltına açık açık mesaj yazdım. Bizi önemse. Eee bir yerden başlamak lazım işe. Sen vurdum duymazlığına son vermek istemiyor muydun? Sen de kendine önce söylediklerine ve düşündüklerine dikkat et.

Sevgiler. :)

sweeet 23-08-2012 03:10 PM

Bu söz bu başlık altında konuştuklarımıza çok uygun.

"Olumlu bir tavır, banka hesabı gibidir.
Hesaba hiçbir şey yatırmazsanız, bir süre sonra çekecek hiçbir şeyde bulamazsınız."

Wolf J.Rinke

bumbada 23-08-2012 03:12 PM

aykut ogut muydu neydi öyle biri vardı işte . kaygı negatif duadır diye bir söz paylaşmıştı . kaygılanmaktan korkup kaygılanmıyordum :D .

sweeet 23-08-2012 03:21 PM

Evet akyut Oğut diye biri var. Ya bana biraz riskli geliyor ama ters mantık. Olumsuz ekler beyin tarafından algılanmadığı için mantıklı. Yine de sana hissettirdiği şeyler önemli. Evet ben o tarz cümleler kullanıyorum. Dur bakim aklıma gelecek mi? Bir düşüneyim.

İki ayağımın bir pabuca girmesinden korkuyorum. :)

Kaygılanıyorum, tedirgin oluyorum gibi kalıplar kullanıyorum. Ara sıra özellikle de olumsuz duygularımdan öfke ve panik için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Negative 01-09-2012 01:04 AM

haha sohbet koyu :) biraz önce konuya veya siteye bir daha girip girmeyeceğime dair hiç bir fikri olmayan bir arkadaşın yazdığı mesajı okudum. onada aynı şeyi söyledim; sanırım ben ruh hastasıyım ve böyle yaşamayı öğrenmem gerekiyor. normal bir insan gibi hiç bir zaman davranamayacağımı biliyorum.

sweeet 01-09-2012 01:13 AM

Kendini nasıl tanımlıyorsan öyle olma yolundasındır. Ama tanımı yaparken istediğin her kelimeyi seçmekte özgürsün. Dahi mi deli mi? Bunun gibi...

cansuyu 01-09-2012 11:02 PM

normal nedir?

froyaa 02-09-2012 12:06 AM

ruh hastası olsan ruh hastasıyım demezsin bence ve ayrıca burada bizimle de konuşmayı tercih etmezsin..kendi adıma abartıyor muyum bazen bulunduğum durumu, ruh halimi, problemlerimi diyorum.senin içinde geçerli olabilir mi bu?..ama insan değişen bir varlık, mutlaka sen de değişeceksin ne yönde olacağına karar verme aşamasındasın bence.
insana kendini en iyi hissettiren şey karşılıksız yaptığı iyiliklerdir diye düşünüyorum.çocuk esirgeme kurumu,huzurevi yada bunun gibi zor durumda olan insanlara destek amaçlı kurulmuş vakıflar var bir kez olsun ziyaret etmelisin bence.babasız bir çocuğun başını okşadığında onu gülümsettiğinde eminim mutlu ve daha sevgi dolu hissedersin.ayrıca yalnız kalmak hiçbir zaman iyi gelmiyor,çok düşünmeye ve karamsarlığa itiyor insanı.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 AM.