![]() |
ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? arkadaşlar ilk deneme (ego+suçluluk 21 gün) sürecinden sonra 1 hafta ara verip sonra mı istediğimizi listemize alacağız ? yoksa ilk dinleme sürecinden ardından ara vermeyip listemizi oluşturup dinlemeye başlayabilir miyiz ? |
Cevap: ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? Ben ara vermeden değişim için büyük heyecan duyarak dinlemeye başlamıştım. :)) Bu arada ik dinleme süreci ego+ suçluluk 70-80 saattir. 21 gün devam edebilirsiniz tabi bu ikisinin yanına 70-80 saat dinlemenin ardından bir telkin daha ekleyerek 21 gün süreci başlatabilirsiniz. |
Cevap: ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? sağolun cevap için şimdi ego suçluluk u net olarak ne kadar dinlemem gerekiyor ben günde 7 saat dinliyorum da 21 gün boyunca böyle devam mı ediyim ? yoksa 70-80 saatlik süreç mi olmalı ? ve bunlar bitince ara vermek iyi mi çünkü başka bi konuda bi arkadaşımız bilinçaltına oturması gerekiyor 1 hafta ara verecekmisin diyordu başka bir arkadaşımıza ? |
Cevap: ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? ilk 10 günden sonra eğer kendinizi iyi hissederseniz ara vermeden bence 21 günlük süreci başlatabilirsiniz. |
Cevap: ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? ben direk 21 gün dinlesem (ki öyle yapıyorum şubatın 27 sinde başladım bu ayın 19 unda bitiyor ilk süreç) olur mu ? çünkü normalide böyle oluyor sanırım 21 gün ilk dinleme süreci sonra istediğimiz telkin..? |
Cevap: ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? Olur, öyle de olur. İçinize nasıl siniyorsa öyle dinleyin. |
Cevap: ilk süreçten sonra ara vermekmi gerekir ? sağolun cevaplarınız için :) Allah Razı Olsun.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |