![]() |
Bir sorum olacaktıı Ben telkinleri dinlemeye daha yeni başlamıştım ama 3-4 gündür sınavlarım yüzünden dinleyemiyorum. Nasıl bir etkisi olur ? Not: İnşallah kendimi anlatabilmişimdir terli345 |
Cevap: Bir sorum olacaktıı Alıntı:
Kendini çok iyi anlattın sevincli Daha doğrusu niye son 3-4 gündür dinleyemediğini. İyi etkisi oluyor canım y789 Farklı şeyler hissedersin. |
Cevap: Bir sorum olacaktıı Nasıl soracagımı bilemedim şimdi ben dinleyemiyorum ya ara veriyorum olumsuz bir etkisi olur mu diye soruyorum aslında b456 |
Sevgiyle Kal... |
|
Cevap: Bir sorum olacaktıı ben sınava hazırlanırkende dinliyorum ego, kendine güven ve hafıza konsantrasyon telkini yaptırmştm atakan abiye bunları dinnliyorum.daha iyi çalışabildiğimi düşünüyorum bu şekilde.tüm müzikleride newage tarzında dinliyorum |
Cevap: Bir sorum olacaktıı bence ego kendine güven ve mutluluğu bir ay dinle.... önemi yok hepimiz arada dinlemeyebiliriz ve bazen de dinleyemiyoruz.. sonuçta bu telkini dinleyenlerin hepsinin bir iş yaşamı var... ve dinleyemediğimiz oluyor.... saygılarımla.. esen kal... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |