![]() |
temizliği sevin arkadaşlar merhaba, ben yeni üyeyim. benim ücretli telkinler arasında temizliği sevin telkini dikkatimi çekti. ev işlerinin altından kalkamamam bugüne kadar evimde mutlu olamamaktan sosyal hayatımın sıkıntıya girmesine kadar birçok sorunla boğuşmama neden oldu. bu telkinin detaylarına baktığımda doğrudan benim sorunlarımın çözümüne yönelikmiş gibi geldi ama yine de bilgisi olan veya deneyen varsa düşüncelerini öğrenmek isterim. şimdiden teşekkürler. |
Cevap: temizliği sevin arkadaşım ben bir süre önce ücretli telkin aldım.kesinlikle işe yarıyor.fakat öncelikle burda tavsiye edildiği gibi,beynizimizi ve özümüzü hazırlaması için o telkinlerden önce ego ve suçluluk telkinini 70-80 saat arasında 2 hafta boyunca dinlemen gerektiğini düşünüyorum.günde 6-8 saat arası.sonra istediğin telkini ücretli telkin dahil buna eklemen ,çok daha başarılı sonuç alacağına emin olabilirsin... |
Cevap: temizliği sevin cevap için teşekkürler. ego ve suçluluğu dinlemeye başlayacağım zaten, umarım faydası olur. ücretli telkinlerden "temizliği sevin" ve "parayı bollukla çekin" benim ilk dikkatimi çeken telkinler. özellikle bunları deneyenlerden bilgi almak iyi olabilir benim için. sen daha önce hangi telkini almıştın, öğrenebilir miyim? |
Cevap: temizliği sevin çekim yasası..3 hafta oldu düşüncelerim daha arı.olumsuz düşünceler pek aklıma gelmiyor eskisi gibi...isteklerim ve düşüncelerim daha net... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM. |