Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   İngilizce telkinli mp3ler de işe yarar mı ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/618112-ingilizce-telkinli-mp3ler-de-ise-yarar-mi.html)

imported_Angel 24-03-2011 02:07 PM

İngilizce telkinli mp3ler de işe yarar mı ?

Arkadaşlar ben geçenlerde ingilizce telkin içeren mp3ler de edindim "brain sync" diye bir seri.... ve içeriklerine baktım..kısa ve basit ingilizce cümleler içeriyormuş..kendim de iyi kötü ingilizce bilen anlayan biriyim...buradaki dinlediğim telkinlerin yanısıra ingilizce içerikli telkinleri de dinlesem mi acaba ? türkçe kadar etkili olur mu ?

strongman 25-03-2011 04:32 PM

Cevap: İngilizce telkinli mp3ler de işe yarar mı ?

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794210)
Arkadaşlar ben geçenlerde ingilizce telkin içeren mp3ler de edindim "brain sync" diye bir seri.... ve içeriklerine baktım..kısa ve basit ingilizce cümleler içeriyormuş..kendim de iyi kötü ingilizce bilen anlayan biriyim...buradaki dinlediğim telkinlerin yanısıra ingilizce içerikli telkinleri de dinlesem mi acaba ? türkçe kadar etkili olur mu ?

bence eger ingilizcen varsa yada telkindeki cumlelerin anlamlarini biliyorsan etki eder....

imported_Angel 25-03-2011 07:14 PM

Alıntı:

strongman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794313)
bence eger ingilizcen varsa yada telkindeki cumlelerin anlamlarini biliyorsan etki eder....

teşekkür ederim..zaten öyle çok uzun ve karmaşık cümleler değiller...3-4 kelimeden falan oluşan ingilizcesi az olanın bile en az 3 kelimesini anlayabileceği "ali topu at" tipi cümleler..ama tabi bazı cümlelerde arada bilmediğim 1 kelime çıkabiliyor...ama o kelime için sözlüğe bakıldığında zaten cümlenin diğer kelimeleri basit ve anlaşılır olduğu için o açığı kapamak zor olmaz sanırım :)

strongman 25-03-2011 11:26 PM

sitenin ismini ver bizde yararlanalım değil mi:))

imported_Angel 26-03-2011 08:08 AM

Alıntı:

strongman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794343)
sitenin ismini ver bizde yararlanalım değil mi:))

site adresi vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama google a "brain sync" yazarsan ilgili şeyler çıkacaktır :)

strongman 26-03-2011 04:01 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794360)
site adresi vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama google a "brain sync" yazarsan ilgili şeyler çıkacaktır :)

ok.tesekurler..

Neptün 26-03-2011 09:19 PM

İçindeki cümleleri görebiliyor muyuz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 PM.