![]() |
yardım edin noluyo bana yaaa telkinleri dinleyeli 1 ay oldu . zaman zaman ağlama hissi oluyodu . 2 haftadan beri neredeyse her gün ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum yanlız hissediyorum berbat bi durumdayım kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum bi acayip oldum anlatamam bide sürekli susuyorum yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bi yandan yanlız kalmak istiyorum bi yandan kalmamak yardım eder misiniz bunlar ne zaman geçecek ? şimdiden teşekkür ederim |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa Kalk asicim bi dışarı çık , güzel bi temiz hava al , bunlar bilinçaltın sana karşı savunmayı bırakıp pes etttiğinde ve değişmeyi kabul ettiğinde geçecek. Az kaldı sabret , herkesin etkilenmesi farklı farklı ... |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa teşekkür ederim hemen geçmesini diliyorum . hiç bu kadar kötü olmamıştım yaa |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa Asi bigokyanusunda dediği gibi herkes farklı etkileniyor.Ben de ilk dinlemeye başladığım zamanlarda ağlama krizlerine giriyordum,bi iyi hissediyordum bi kötü.O dönemleri atlattım çok şükür ama her telkin ekleyişimde bi değişme oluyo.İlk zamanlardaki gibi ağlama krizlerim yok ama şu aralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum ki telkinleri 4 aydır dinliyorum hiç böyle olmamıştı,düşün ancak çıkıyo bilinçaltımın derinliklerindeki olaylar.Yalnız şunu kesinlikle söyleyebilirim eskiden olumsuz düşünen bi insanken şimdi düşüncelerimin çoğunluğu olumlu arada olumsuzlar gelince hemen kovuyorum:)Demem o ki biraz sabır.İnan bu dönemleri atlattıktan sonra çook rahat olacaksın.Sakın pes etme. |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa inş geçecek inanıyorum en azından kendimi birazda olsa iyi hissetmek için kitap okumaya karar verdim derslerimin yanında umarım işe yarar |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa arkadaşlar sevgiyle kalın sevdiklernizle kalın herkese iyi akşamlar pazartesi gelebilirsem gelecem şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa yanlız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak güneş açmış mı yağmur düşmüş mü dön bak dünyaya inşallah iyi olursun |
Cevap: yardım edin noluyo bana yaaa umarım ,dilerim, isterim ,biliyorum ki iyi olacaksın :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 AM. |