Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Hamileyken hangi telkinler dinlenebilir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/617585-hamileyken-hangi-telkinler-dinlenebilir.html)

yaseminist 04-02-2011 04:49 PM

Hamileyken hangi telkinler dinlenebilir?

Merhabalar,

Ben şuanda 5 aylık hamileyim. Ego güçlendirici, mutlu olma, kendine güven gibi telkinleri dinlemeye devam ediyorum. Bunları dinlememin bir sakıncası var mı? Ya da hangi telkinleri dinlememi önerirsiniz?

Bu konuda bilgisi olanlardan cevap bekliyorum...

Selamlar...y789

Işıldayan Safir 04-02-2011 05:11 PM

Cevap: Hamileyken hangi telkinler dinlenebilir?

Tebrikler yaseminist. ttli3

Sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim. Listen gayet uygun görünüyor. Dinlemeye devam edebilirsin.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

minnettar 04-02-2011 06:02 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789248)

Sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim. Listen gayet uygun görünüyor. Dinlemeye devam edebilirsin.

Merhabalar, ben de boy uzatma ile ilgili telkinin bu dönem de dinlenip dinlenmemesini soracağım umarım yardımcı olursunuz...Sevgiler

yaseminist 04-02-2011 06:37 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789248)

Teşekkürler Hazal. Yalnız bir sorum daha var, bazen çeşitli sebeplerle "Suçluluk" telkinini dinlemem gerektiğini düşünüyorum ama bebeğim üzerinde ters etki yapar diye korkuyorum, bu dönemde "Suçluluk" telkinini dinlememde bir sakınca var mı acaba?

Işıldayan Safir 04-02-2011 06:41 PM

Dinleyebilirsin suçluluk telkinini. Ancak aşırı dinleme. Bir süre sonra çıkarırsın listenden. Çünkü çok dinlediğin zaman bir süre sonra bilinçaltın her şeyin altında suçluluk duygusu aramaya başlayacaktır. 2 hafta listende bulunsun. Sonra çıkar. Arada bir dinlersin.

Işıldayan Safir 04-02-2011 06:55 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789251)
Merhabalar, ben de boy uzatma ile ilgili telkinin bu dönem de dinlenip dinlenmemesini soracağım umarım yardımcı olursunuz...Sevgiler

Ayy pardon. Soruyu yeni gördüm. Bu konuda bir bilgim yok. Ancak Atakan bey yanıtlayacaktır muhakkak. Ben yanıt verirsem yanıltıcı olabilirim.

Sevgiler. actionsmile

hayatimdegisti 04-02-2011 08:49 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789251)

Boy uzatma telkini içerik olarak dinlenilmesi uygun bir telkindir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM.