![]() |
sözlü müzik telkin mp3 slm herkese ; benim bi sorum olacak şöle ; istediğimiz herhangi bir sözlü müzik parçasına telkin eklenebiliyor mu ? eklenebiliyorsa etkisi nasıl olur? |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 Eklenebiliyor ama tavsiye edilmiyor diye biliyorum. |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 telkinlerin etkisini nasıl artırabiliriz ? hangi telkin mp3 leri birlikte dinlernilirse etki artırılabilir ? |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 Telkinleri ne kadar çok dinlersen o kadar artar etkisi. Ancak forumdan bir forumdaş telkinlerin etkisini artıracak bir MP3 yapmştı. Kendi yapımı olduğunu söylüyordu fakat başlık nerede tam olarak bilemiyorum. |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 bahsedildiği gigi, dinledikten sonra ben de fiziksel etkiler görünmedi hiç. baş ağrısı ya da mide bulantısı gibi. nerdeyse 20 gün oldu dinlemeye başlayalı. Gece uyurken ve gündüz de dinleme imkanına sahibim. bu durum ben de telkinlerin işe yaramadığını mı gösterir? |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 Henüz çok erken. Ben etkileri 1 aydan uzun süre dinledikten sonra gördüm ki o da 5-6 ay kadar dinleyip bırakmıştım önceden. Şimdi yeniden başladım. İlk gördüğüm etki geçmişte yaşadığım ve suçluluk hissettiğim olayları hatırlamam oldu. Bunları affedip özgür bırakman gerekiyor yoksa insanın enerisini düşürüyorlar. Ben tek tek hepsini affedip özgür bıraktım. Sadece bunu yapmak insana baya güç veriyor. İkinci gördüğüm etki ise göz temasında oldu. Zaten bu etkiyi görmek için bekliyordum. Yürürken insanların gözlerine bakamazdım. Kalabalık olmayan yerleri tercih ederdim. Uyandığımda mutluluğu ve güveni içimde hissettim. Hemen kendimi denedim ben bile inanamadım nerdeyse insanların içine düşecektim. Hatta insanlara bakınca bir enerji hissediyorum gibi geldi. |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 Alıntı:
İnsan burada yan etkileri okuyunca kendinde bunları arıyor. İlaç aldığınız da yan etkilerini okuduğunuz zaman: "Acaba bende var mı?", "Şu yan etkisi de oldu mu?" diye geçmez mi içinizden. Ama %100 herkeste aynı yan etkiler görülmez. Ben telkinler için de durumun aynı olduğunu düşünüyorum. |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 Ben yanıtlar için çok teşekkür ederim. Yanıt gelince kendimi güvende hissettim birden. Bir süredir forumu takip ediyorum ve sanki bana kimse yok gibi geliyordu. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bu arada bu gün Abdullah Beyle görüşmem var ve ben sanki hayatıma sihirli bir değnekle dokunulacakmış gibi hissediyorum. Umarım çok fazla beklenti içinde değilimdir. Teşekkürler tekrar. |
Cevap: sözlü müzik telkin mp3 Hala hayat var bu forumda :) Abdullah Bey ile çalışmanızın ardından yaşayacağınız değişimleri ve gelişimlerini bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. İstediğiniz değişimler gönlünüze göre en hayırlı biçimde gerçek olsun olsun. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM. |