![]() |
başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve sınavlarıma çalışıyorum.benim derdim daha önce bütünlemeye kaldığım ve çalışıpta geçemediğim bir sınavım var.kafamın içinde bir ses geçemezsin başaramazsın diyor.telkinleri dinliyorum ama sınav haftaları çalıştıklarımı hatırlamakta zorlandığım için dinlemeyi kesiyorum.özellikle suçluluk telkini anı yaşama hissi yapıyor ve geçmişi hatırlamak zor oluyor.ben içsel zekamı ve görsel zekamı kullanıyorum ve hafızam çalıştıklarımı biraz yaşadıklarımla ilişkilendirerek hatırlıyor.yani benim farkettiğim kadarıyla böyle.gelelim sınavı geçme konusuna sanki bir sorun varmış gibi beni kısır döngüye sokuyor.kendime inancımı törpülüyor.başarmak için her şeyi tam bilmek gerektiğini söylüyor.ama bölümüm buna pek müsait değil her şeye hakim olmak çok zor.hocamla konuştum 2.ye aldığımda bana sözlüde zor hocaların gelmesi şansızlık dedi ve tam sınırdan tekrar bütünlemeye bıraktı.benim bu kısır döngüde neyi öğrenipte bunu kırmam gerekiyor diye düşünüyorum.şimdi yine zor bir sınavım var ve bunu geçmek istiyorum.içimden bir ses benim şanslı olduğuma da inanmam gerektiğini söylüyor.ya da geçmeyi hakettiğimi.keşke suçluluk telkinini dinlerken hatırlamak sorun olmasa o zaman kendimi daha rahat hissedicem.bana bu döngüyü kırmamda yardımcı olabilir misiniz? |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? temel telkinleri mi dinliyorsun .bence kendine yüklenme diğer geçtiğin dersler gibi düşün o sistemle çalış.yada dersi geçen birinden hangi sistemle çalıştığını öğren derim.gerçi herkes kendi sistemini kendi belirler ama işe yarıyabilir..istediğiniz herşeyi nasıl elde edebilirsiniz konusun altında olumlama yazma teknikleri var kuralları ..güven içinde gerçekleşmesini gerekli tüm iradelerin desteğiyle gerçekleşmesini yazdığın bir olumlama yaz ve cebinde bulundur.hergün bir kaç kez aynı olumlamayı yaz.eğer sınav için zamanın varsa 7 gün önemli ..sınav sonucunu ve başarı hikayeni heycanla bekliyoruzz sevgiler.. |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? aslında bahsettiğin olumlamayı yazmıştım küçük sınavlarda işe yaramıştı.şöyle bir olumlama eklemek nasıl olur?ben yazılı ve sözlü sınavlarımı başarıyla geçmeyi hakediyorum...haketmek,seçmek, bu tp olumlamalar yapılabilir mi? bir şey daha sormak istiyorum benim gibi suçluluk telkini dinlediğinde hatırlamakta zorlanan var mı?bu arada ben suçluluk ego kendine güven, arttırılmış güven, kendine saygı,koruma kalkanı,başkalarının düşünceleri telkinlerini dinliyorum.ego ve suçluluk hariç diğerleri kişiye özel.inanılmaz faydasını görüyorum ama geçmişle bağım gelecekle endişem olmayınca hatırlamak zor oluyor:))bunun çözümü var mı acaba? |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? aslında buda senin inancın..yani bu beni böyle etkiledi diye inanmışsın ..hakettiğine inana bilirsin ..hopoo..yöntemiyle ilgili bilgin varmı.dersle barış desemm..:)yani özür dile teşekkür et ve seni seviyorum de.. telkinleri güven içinde dinle..seni rahatsız eden yada bu şuna sebep oluyor dediğin varsa sınava kadar dinleme onu sonra çözersin..suçluluk sana neden unutma etkisi yapıyor çözdüm..çünkü hatalarını unutursan onlardan özgürleşebileceğini düşünmüşsün.oysaki unutmak demek bilinç altına atmak demek..yapman gereken ben yaptım hatalarda yaptım ama bunlar beni ben yapan fırsatlardı.deneyimlerimin ağırlıklarını bırakıp öğretilerinden faydalanmayı seçiyorum diye düşünebilirsin.. |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? cevabın çok harika teşekkür ederim :))) dediklerini düşüneceğim bu gece. |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? hopoo..konusunda bilgin varmı ..bunun için sitede bir çok yazı var..faydalı olabilirdiysem ne mutlu..sevgiler.. |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? o yöntemle ilgili bilgim yok ama araştırıcam sitede. |
Cevap: başarı konusunda yardımcı olabilir misiniz? http://www.hayatimdegisti.com/forum/...oponopono.html bu konuda gerekli bilgiye ulaşabilirsin.ayrıca kişisel gelişiminde ve başarılarında kullanabilieceğin çok güzel bir yöntem .zero limit diye bir kitap var nette.ondanda faydalanabilirsin..sormak istediğin soru olursa linkin altına sorabilirsin yada özelden bana ulaşabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 AM. |