![]() |
yardım edebilir misiniz:) dikkat eksikliği ve hperaktivite ile ilgili bir telkin var mı bu hastalığı aşmak için ilaç tedavisinin yanında kullanılabilecek ya da bunların tedavi yöntemi olmadığını biliyorum en azndan çok etkililer diğerlerini denedim ve etkilierini gördüm bu açıdan bakarak sizden yardım istiyorum bunun için bir telkin var mı ya da yapılması düşünülüyor mu? çok zor zamanlar geçiriyorum dikkat ve konsantrasyn telkini siparişi verdim ama tam olarak bu hastalık için olumlu etkileyecek ve bunun için bir telkin? eğer olursa çok isterim ya da tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnun olurum,bu hastalığı yaşayanların ne kadar zorlandıklarını çok iyi anlıyorum çünkü onlar adına da yazdım bunu:) hepinize şimdiden teşşekkür ederim:) |
Cevap: yardım edebilir misiniz:) İsme özel telkinler arasında var sorduğunuz. www.telkincd.com'dan inceleyebilirsiniz. |
Cevap: yardım edebilir misiniz:) merhabalarr..hoşgeldin..sorununu tespit edip tedaviye başlamış olman çok sevindirici..hastalıkların zihinsel nedenleri adlı kitabı okumadıysanız okumanızı öneririm..isme özel telkin hazırlata blirsiniz.Ücretsiz Telkin mp3 lerimizi tıklayın suçluluk güven sosyallik gibi onlarca çalışma http://www.telkinmp3.combu linkten gereklli bilgileri alablirsiniz bunun için..ama bir çoğumuzun ilk başta dinlediğimiz telkin ego ve suçluluktur..bunlar ruhuna dinginlik kazandırabilir.şahsi fikrim suçluluk telkini sizin işinize yarayacaktır..kendinizi yeterli ve güvende hissettiğiniz zaman bir şeyler için acele etmeye gerek kalmaya bilir..sevgiler.. |
Cevap: yardım edebilir misiniz:) ben daha öncden beri telkileri dinliyorum hatta en son özeltelkin hazırattırıyorum şimdi yapım aşamasında sorunlarla alakalı ama özellikle uzman kişilerden ve hastalıkla ilgili bilgilere dyanarak yapılablecek bir telkin var mı acaba diye merak ettim.bir bucuk ay oldu dediklerinizi de dinledim kitap için teşekkürler aklımda olacak:)) bu sorunu olan arkadaşlar ne yapıyorlar acaba telkin seçiminde ya da bu şikayeti olan muhtemelen olmuştur diye tahmin ettim birçok telkin varmış seçenekerden başka hazırlanmış olan daha önceden demek istediğim bu aslında:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 PM. |