![]() |
Başka Bir Müzikle Telkin Merhaba, Bir sorum olacak. Kişiye özel CD'lerden aldığımız zaman su sesi ile dinleyebiliyoruz sadece. Başka bir müzikle sipariş verme imkanımız var mıydı acaba? Teşekkür ediyorum. |
Cevap: Başka Bir Müzikle Telkin Tabii ki başka müzikle siparis verebilirsiniz. Eğer siparis verdiğiniz telkin doga sesli ise ve baska versiyon istiyorsanız da siparis @ hayatimdegisti.com a atin istediğiniz versiyonu yapip yollayalim. |
Cevap: Başka Bir Müzikle Telkin Teşekkür ederim Atakan bey, 8 dakikadan biraz fazla bendeki telkinler. Hepsi böyle değil mi? Ona göre bir müzik seçmek istiyorum. |
Cevap: Başka Bir Müzikle Telkin Telkinler süreleri değişiyor.Siz müzikleri yollayin bakalim. |
Cevap: Başka Bir Müzikle Telkin Peki teşekkür ediyorum. ben yolluyorum :) sevgiler |
Cevap: Başka Bir Müzikle Telkin içerisinde sözü olan normal bir şarkıyla da sipariş verebiliyormuyuuuzdusun2 peki bu sözlü olanlar telkinin etkisini etkilemez mi. sözlü olan diyorum çünkü bazı telkinlerin sanat müziği versiyonlarında söz geçiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |