![]() |
telkinleri dinleme arkadaşlar merhaba. ben üniversite okuyorum. gündüz bütün gün derste oldugum için ancak gece dinleyebiliyorum. birde okula gidip gelirken yolda. yatagımın yanına küçük bir kolon koydum mp3 çalarımıda taktım dinliyorum gece. ancak aynı odayı kardeşimle beraber paylaşıyoruz. o yüzden çok fazla sesini açamıyorum. bu telkinlerin yeteri kadar etki etmesi için müzigin sesini azıcık duyacagım kadar açmam yeterli olurmu? biliyorum çok yüksek sese gerek yok onu ögrendim ancak kalsik müzik tarzlarını dinledigim için seside kısınca bazı yerlerde müzik yavaşlıyo ve duyulmuyo. bunun için ne diyeceksiniz? sesi tam anlamıyla acmam mı gerekiyor illa? |
Cevap: telkinleri dinleme izninizle bir sorum daha olacak. birçok arkadaş forumda kulaklıkla hoparlörle hoparlörlerin cinsiyle falan ilgili konular acıp yazılar yazmış. bende normal iki tane hoparlör var. ikisindende ses geliyo. onunla dinliyorum. düşünceme göre neyle dinlendiginin pek farkı yok yani hoparlörün cinsinden dolayı etki fark etmez diye düşünüyorum. buna ne söylersiniz? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:57 PM. |