![]()  |  

hangi telkinleri dinlemem gerek? (kendimi anlatıyorum, ona göre)  merhabalar.laf kalabalığına girmeyip direkt olarak sorunlarımı anlatayım.  çok iyi niyetliyim.yani biri bana kötü birşey yapsa ben yine iyi tarafından bakarım.bu huyumu atmak istiyorum. sınıftayken mesela komik olmayan arkadaşım birşeyler söyleyince kendimi gülmek zorunda hissediyorum ayıp olmasın diye.kahkaha değil de hafiften gülüyorum. kendimi ezdiriyorum sanırım.mesela abim zoruma giden birşey yapar ama kalkıp da neden yaptığını soramam, çekinirim.veya bir arkadaşımın bir huyunu sevmem, söyleyemem çok utanırım. aklıma gelenleri daha sonra yazarım.ben bu huylarımı yok etmek istiyorum.bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.  |  

Cevap: hangi telkinleri dinlemem gerek? (kendimi anlatıyorum, ona göre)  Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Belirtilen sürelerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinlemenizi öneririm.  Sevgilerimle. actionsmile  |  

Cevap: hangi telkinleri dinlemem gerek? (kendimi anlatıyorum, ona göre)  bunlar kendini kabullendirmek kabul görmek için yaptığın şeylermi bir düşün eğer öyleyse kendini onaylama olumlamaları yap kimseden onay bekleme..eğer kızgınlıklarını içine atıyor ve hakkını aramadığını düşünüyorsan kendine güven telkinini öneririm..  hımm bu arada kimse beğenilerinden dolayı yargılanamaz aşşağılanamaz sen doğru olanı yapıyorsun zaten kimseyi aşşağılamak ve yargılamamkta..ama sende beğenilerini ve ihtiyaçlarını belirle göster karşıla..kendini sev..  |  

Cevap: hangi telkinleri dinlemem gerek? (kendimi anlatıyorum, ona göre)  çok teşekkür ederim en yakın zamanda başlayacağım.  saygılar  |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM. |