![]() |
Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Telkinleri dinlemememin 3. haftasındayım.. Sadece ego ve suçluluk dinlerken gayet iyiydim; ilk önce bel ve sırt ağrılarım olmuştu ama sonra iyi olmuştum iyiydim yani... Şimdiyse; ego, suçluluk, kendine güven, koruma kalkanı, sosyal fobi, sosyallik arttırıcı, topluluk karşısında konuşma dinliyorum... Acayip mutsuz olmaya başladım... Sadece telkinlerden değil ama büyük ölçüde telkinlerin etkisi var bu mutsuz olmamada biliyorum... Vazmıgeçiyim?.. Neyapıyım?.. |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... buna dalgalanma süreci deniyor deniz yıldızı.... unutmamalısın denizler dalgalanmadan durulmaz... ve şunuda unutmaki bu dünyada herşey fani yani geçici geçip gidecek şeylerede çok kafa yormamak gerek özetle şunu diyorum şu an yaşadığın hal GEÇİCİ yani geçicek sadece geçmesini bekle onun geçişini izle o geçerken sen eğlenmene bak çayını yudumla, cipsini ağzına at sinema filmi seyreder gibi... izle... :))) çok komik değil mi geçip giden şeylere bu kadar üzülüyoruz... |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Evet keşke senin gibi olabilsem bende haridas teğmen... :) Haklısın böyle şeyleri çok fazla sorun etmemek gerek... |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... ve teşekkür ederim... |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Bir de biraz daha araştırma yapsanız, mesela telkinlerin etkileri diye konular mevcut. Ve her telkinde de bir sürü paylaşım yapılmış. İnsanlar telkinler sonrası yaşadıklarını yazmış. Bunları incelerseniz ve tek tek okursanız benzer şeyleri bir çok insanın da yaşadığını göreceksiniz. Yapmanız gereken sadece biraz daha fazla bakmak. Tabi ki kendi hayatınızın merkezinde siz varsınız ama sizin gibi aynı şeyleri yaşayan insanlar için siz sorunun sadece çeperindesiniz. Bunu unutmayın. Sorun değilsiniz, haridas'ın da dediği gibi geçici bir ruh hali bu. |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Evet doğru diyorsunuz benden kaynaklanmıyor, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Alıntı:
gecis devresidir. bazen mutsuzluklar ust uste gelir... ama inanki sonrasi daha farklidir... |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Diğer üyelerimizin belirttiği gibi dagalanma kategorsini incelerseniz bu sürecin normal olduğunu anlarsınız. Bu süreci bir benzetme ile açıklamıştık. Yaşamı boyu mutluluk talebi olmayan kişinin mutluluk hormonu ürete fabrikaları da küçüktür. Birden mutluluk talep ettiğinizde doğal olarak bu minik fabrika size yeterli mutluluk üretemez.Elinde ki stoklar biter. Ve yeni bir yapilanma donemi başlar. Nasıl ki kas çalıştığınızda ağrı hissedersiniz ancak kaslarınız büyür mutluluk içinde geçerlidir. Bu yeni fabrikanın oluşumu döneminde bir süre mutsuz hissedersiniz. Sonra yeni mutluluk fabrikanız oluştuğunda bol bol mutlu hissedeceksiniz. |
Cevap: Çokkkkk mutsuz hissediyorummm... Alıntı:
melatonin, serotonin ve endorfin bunlar sanırım mutluluk hormonları bu açıdan hiç düşünmemiştim çok mantıklı dedikleriniz, ve bende çok sık yaşıyorum bu dalgalanmaları ama eskisine göre gereksiz kendimi sıkıntıda hissettiğim zamanlar azaldı şükür... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 AM. |