![]() |
Ne yapmalıyım?.. Selam. yarın telkinlerimin 2. haftasındayım dediğiniz gibi ego ve suçlluk dinledim ama ben hala tam etiklerini göremedim 2. haftama giriyorum hala tam etkileri göremedim, ilk başlarda çok yoğun sırt ve bel ağrılarım oldu fakat şimdi geçti pek kötü bir etki yok ama iyi olumlu olarakta pek bi etki göremedim sadece biraz dha dik duruyorum biraz dha kararlıyım .... Neypamalıyım ben diğer telkinleri ekliyip devam mı ediyim yoksa bu telkilerin etkilerini iyice görünceye kadar başka bir telkin elemiyim mi?.. Lütfen cevabınızı bekilyorum... |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Arkadaşlar cevap yazmayacak mısınız?.. |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. arkadaşlar cevap yazamayacak mısınız?.. |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Birinci haftadan sonra diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.Zaten etki görmeye başlamışsınız. Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,kendine güven ,koruma kalkani ekleyiniz. |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. peki teşekkür ederim Adminimiz... :) |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Alıntı:
Ama benim sosyal fobim var atakan bey?.. Sosyal fobi eklemiyim mi?.. |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Sosyal fobi de ekleyebilirsiniz. |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Peki teşekkürler... |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,kendine güven, koruma kalkanı, ssoyal fobi.... Bu telkinlerin sıralamasını yapabilir misiniz Atakan bey?.. Gerçekten çok iyi fayda etmesini isityorum... |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Alıntı:
|
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Teşekkür ederimmmm... .) |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. Ben teşekkür ederimm ::) |
Cevap: Ne yapmalıyım?.. hergün 1saat dinleyebiliyorum hiç dinleme dahamı iyi dersiniz genede dinlememimi önerirsiniz |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM. |