![]() |
mp3ler için bir kaç soru. Merhabalar, Öncelikle sitenize yeni üye oldum. Umarım bir çok insan gibi ben de faydalanabilirim sübliminal cd'lerden. Cdler ile ilgili kafama takılan 3 soru var. Belki cevapları verilmiştir forumda ama tamamını okuma şansım olmadı, aynı sorular daha evvelden sorulduysa kusuruma bakmayın. * Cdlerde yer alan telkin- olumlamaları bilmemiz gerekiyor mu? Ne olduğundan bihaber dinlediğimizde de etki eder mi? Yani ben suçluluk ve ego güven mp3'lerine başladım ama içindeki olumlamaları az çok tahmin etsem de bilmiyorum. Bilsem daha iyi olmaz mı? Bir de, bilmeden dinleyen kişileri de etkiler mi? * Her konsept farklı müzikler'e uygulanmış. Kişi müzik zevkine göre dinliyor. Peki, müzikten sıkılmamak adına; bir konsept'in birden fazla müzik varyasyonunu dinleyebilir miyim? Mesela; ''suçluluk'' ney- klasik- new age v.s hepsini listeme ekleyebilir miyim? * Anladığım kadarıyla listemiz ne kadar az olursa, etkisi daha iyi olur. Çünkü, ben günde 20 saate yakın dinleyebilirim. 2 konsept ekledim listeye. ego ve suçluluk. bunu zaman dilimine böldüğümüzde zaten 10 saat'e tekabül edecek. Bu da önerilen süreye yakın. Listeyi kabarttığımda dinleme süresi de matematiksel olarak azalacağı için etki etmesi daha yavaş olacaktır. * Kendime 2 hafta süre tanıdım bir konsept için. 2 hafta sonunda, etkisini göremesem de bırakıp, başka telkinlere başlayabilir miyim? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. selamlar. |
Cevap: mp3ler için bir kaç soru. Merhabalar, Evet sorduğunuz soruların hepsi daha önceden sayısını tahmin bile edemeyeceğim kadar çok yanıtlandı. Rehber bölümünü incelediğiniz zaman siz de göreceksiniz. O nedenle çok kısa yanıtlar veriyim. 1. sorunuz olumlamaları bilmeniz gerekmez. İnanmanız da gerekmez. Dolayısıyla bilmeyenler de etkilenirler. 2. sorunuz ekleyebilirsiniz. 3. sorunuz günlük önerilen 10 saat bir telkin için değildir. İkisini birlikte imkanınız varsa 10 saat dinlemeniz yeterli. 20 saat çok fazla zaten. Önerilen süreleri çok fazla aşmamaya özen gösterirseniz sizin için daha faydalı olacaktır. Son olarak 2 hafta sonunda listesinize başka telkinleri ekleyebilirsiniz. Benim naçizane önerim listenizi çok kalabalık yapmamanız. Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 AM. |