![]() |
merhaba, admin sana bir sorum olacaaakk:) öncelikle merhaba diyorum,, şu an egoyla ilgili olan telkini dinlemekteyim.. tebrikler zira sadece bu su sesi beni rahatlatır. o yüzden de açtığım gibi içimde bir rahatlama oldu. fakat siz burada özele inmemişsiniz doğal olarak tabi.. mutlu olacaksın kendine güvenin gelecek gibi herkesi bilinçaltına etki eden sözler söylemişsiniz.. benim size sorum şu olacak; başka insanlara söylemek istemediğimiz dert ve sıkıntılarımızı bizde böyle doğa fonları arkasında duyulmayacak biçimde yaparsak, bu dediklerimiz bilinçaltına yerleşir ve bu konularda pozitif düşünerek sıkıntılardan kurtulmamızı sağlar mı? yani bu telkinler de ne bileyim ses dalgaları gibi özel birşeyler kullanıyor musunuz yoksa sadece beynin kendini alabileceği seste insanlara bunları dinletip bilinçaltında istek mi uyandırıyor sunuz? eğer telkin yapımında özel bir şey yoksa ben bu tür telkinleri kendimce özelime indirerek sıkıntılarımı atmak isterim.. ne olur yardımcı olun.. |
arkadaşlar veya admin bi bakınnn yardımm ne olur bu scriptler genele uygun olarak hazırlanmış... bense örneğin doğa fonunun altına kendi sesimden kendime gereken şeyleri yine duyulmayacak gibi söylersem buda bilinçaltına etkisi olur mu.. kendi ihtiyaçlarıma özel olarak bilinçaltımı eğitmeliyim.. admin bu sorunun cevabını senden bekliyorum örneğin ne bileyim özel bir ses dalgası da kullanılıyor mu yoksa sadece sözlerle mi eğitiliyoruz(bilinçaltımız).. herkesin yorum yapması dileğiyle.. |
Cevap: arkadaşlar veya admin bi bakınnn yardımm ne olur subliminal programlari var sanirim sitede bi bak istersen isine yarayabilir. hic denemedim lakin kendi telkinini yapabiliyormussun . umarim isine yarar . sevgilerle.. |
Cevap: arkadaşlar veya admin bi bakınnn yardımm ne olur Alıntı:
Merhaba arkadaşım bu isteğin gerçekten çok mantıklı ve çok güzel.Evet kendi sesinden kendi ihtiyacın doğrultusunda söylediğin şeyler tabiki bilinç altına etki eder.Fakat telkin yazmak gerçekten zordur ve incelikleri vardır sana iyi gibi gözüken fakat yanlış bir olumlama yaptığın zaman hayatın bundan olumsuz etkilenebilir çünkü istediğin şeyleri gerektiği gibi isteyemeyebilirsin.Bu yüzden dikkatli ve bu konu hakkında gerçekten bilgili olmalısın.Atakan beye ihtiyaçlarını bildirebilirsin eminim sana yardımcı olacaktır. Subliminal kayıt yapan program var adı Subliminal Record System fakat kullanması zordur. Kal sağlıcakla. |
Cevap: arkadaşlar veya admin bi bakınnn yardımm ne olur arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. telkinleri evet, insan öyle kolay yazamaz.. ama insanların ihtiyaçları özele göredir.. kimse de kimsenin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamaz.. buna inanıyorum.. |
Cevap: merhaba, admin sana bir sorum olacaaakk:) Merhaba Aslında hedeflerinizi bir kağıda yazıp her gün görebileceğiniz bir yere asmanızın bile faydası olur. Tabii ki kendi yaptiğiniz telkinlerinde bir ölçüde olsa faydaları olacaktır. Burada kendi kendinize cümleleri yazmamaya mutlaka olumlama yada scriptlerin uzmanlarca yazılımş olmasına dikkat edin. Bu sitede ki telkinler ritmli okuma yöntemi ile hazırlanmıştır. Bu yöntemin neden farklı olduğunu ayrıca portalda belirttik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 PM. |