![]() |
yardıma ihtiyacım var arkadaşlar,yaklaşık 6 aydır duygusal bir beraberliğim var..başlangıçta herşey gayet güzeldi,ancak sonradan yalanlarını farketmeye başladım ve ben o yalanları yüzüne vurdukça o bin türlü bahane bulup kendini haklı çıkarmayı başardı...ona olan sevgimden çok fazla diretmiyordum fakat artık gücümün tükendiğini hissediyorum...böyle bir insanı hayatıma nasıl çektim onu da bilmiyorum,hiçbir zaman kimseye ne yalan söyledim ne de aldattım...ayrılmak istediğimi bir çok kez söylememe rağmen bunu kabul etmiyor üstüne üstlük o yalanlara ve aldatmalara devam ediyor...psikolojimin daha da bozulmamasını istediğim için sizlerden öneriler bekliyorum,bu insanın hayatımdan iyi niyetle,kendi rızasıyla çekip gitmesi için...olumlama olabilir,eft olabilir,yardımcı olabilecek varsa görüşlerinizi bekliyorum...çok ihtiyacım var :( |
Cevap: yardıma ihtiyacım var Seni bu kadar üzen ve aldatan insanla beraberliğine devam etmemelisin bence. İlişkiler bir bina gibidir . Temeli saglam atılmazsa bina en küçük depremde çöker. |
Cevap: yardıma ihtiyacım var bence olumlamayla filan uğraşma.seni aldatan bir kişiyle devam etmek anlamsız... |
Cevap: yardıma ihtiyacım var Bu tür insanlar gerçekten insanın hayatını çok etkiliyor.İlerleyen zamanlarda güvenmen gereken kişilerden hep kuşku duymana sebep oluyor.Hayatından çıkarmaya kararlı ol o gidecektir zaten.Ve onun yaşattığı oluşturduğu hislerden acılardan kurtulmaya çalış en kısa zamanda.Sevgiler..ttli3 |
Cevap: yardıma ihtiyacım var o senin gibi birini hakediyomu bi düşün bence haketmiyo zararın neresinden dönersen kardır sende onu istemediğinden eminsen ilişkini kes o ne yaparsa yapsın senin her zaman onun yanında olacağını düşünüyo galiba böle davranarak kendi kaybeder |
Cevap: yardıma ihtiyacım var teşekkür ederim görüşleriniz için arkadaşlar,allah herkesi ahlaklı ve güzel insanlarla karşılaştırsın...öğreti bile olsa,böyle insanların hayatımızda yer alması inanılmaz derecede yıpratıcı oluyor...umarım bir an önce hayatımdan çıkar ve gider...tekrar teşekkürler |
Cevap: yardıma ihtiyacım var Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 PM. |