Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Bir işten Çabuk Sıkılma Hakkında... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/613062-bir-isten-cabuk-sikilma-hakkinda.html)

DeLiTaY21 07-06-2010 04:22 PM

Bir işten Çabuk Sıkılma Hakkında...

Selamlar.Bir işe ne kadar hevesle başlarsam başlayım belli bir süre sonra sıkılıyorum.üstelik bu süre öyle uzun bir süre olmuyor.eğer sıkılmadan üstüne gitsem çok iş başaracağımdan eminim fakat bir türlü başladığım işlerin sonunu getiremiyorum.örnek vermek gerekirse: kitap yazmaya çalışıyorum 20-30 syf. sonra sıkılıyorum bırakıyorum 2-3 ay sonra anca bakıyorum.bir yere gitmek istiyorum gidiyorum 1 saat sonra sıkılıyorum,şimdi de NEY üflemeye başladım ve istekliyim fakat yine her an sıkılıp bırakacağım gibime geliyor.bunun için ücretli veye ücretsiz hangi telkini mutlaka dinle dersiniz.başka bir tavsiyeniz varsa da duymak isterim...

DeLiTaY21 07-06-2010 05:42 PM

Cevap: Bir işten Çabuk Sıkılma Hakkında...

yardım edebilecek yok mu?

YESHAPPY 07-06-2010 06:08 PM

Gerçekten yapmayı istediğin şey değildir belki denediklerin. Arayışta olduğun içindir belki.
Dünyalık amacımı ben bulamadım henüz...
Telkin tavsiyesi haliyle yapamayacağım. Yapan olursa okurum büyük merakla bende ;)

DeLiTaY21 07-06-2010 07:38 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750616)
Gerçekten yapmayı istediğin şey değildir belki denediklerin. Arayışta olduğun içindir belki.
Dünyalık amacımı ben bulamadım henüz...
Telkin tavsiyesi haliyle yapamayacağım. Yapan olursa okurum büyük merakla bende ;)

cevab için çok teşekkürler.sende olmsan:)aslında aradığımız şey bile olsa bizim sorunumuz bu malesef.yani gerçkten böyle oluyor.buna bir çözüm bulamamız lazım.Telkin konusunda Atakan Bey yardımcı olursa seviniriz.aslında önemli bir konu ama pek cazip gelmedi :)

selo2951986 08-06-2010 01:40 AM

telkinleri dinlerken başlarda bendede böyle oluyodu.tutkuyla bir şey yapma isteği oluyodu ve ne yapsam çabuk sıkılıyodum.arıyodum ama ne aradığımı bende bilmiyodum.kitap okumaktan film izlemekten sıkılıyodum.ne geçmişe bağlıyım ne de gelecek hakkında endişe duymuyorum.işin kötü tarafı gelecek hakkında hiçbir amacımın olmamasıydı.bende gezip dolaşmaya karar verdim. çünkü yerimde durdukça sıkılıyodum.sonra koşu yapmaya başladım spor yapmak çok iyi geliyo.arkadaşlarımlada daha çok vakit geçirmeye çalıştım çünkü daha kendim olmaya başladıkça insanların yanında kendimi daha iyi tanımaya ve değişmeye başladığımı gördüm.yeni şeyler denemeye başladım yapamadığım şeylerin üzerine gitmeye başladım.yani açıkçası kendimi tanımaya kim olduğumu bulmaya çalıştım.meğer aradığım kendimmişim.hep dışarda aramışım ama artık kendi içime bakıyorum.anı yaşıyorum.ve mutluluğun aslında yaşadığım anda olduğunu anladım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM.