| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler ve inançlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız her harfin bir enerji boyutu var ve kişiyi etkiliyor. peygamberimiz çocuklarınıza güzel isimler koyun demiş. Kuran ayetinde kuran şifadır diyor.namaz kılarken sureleri kendi duyacağımız şekiilde okursak aurayı etkiliyor.ama şimdiye kadar bunları duymadık , belki de zamanı değildi. saçma gelirdi. aura ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #17 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() her harfin bir enerji boyutu var ve kişiyi etkiliyor. peygamberimiz çocuklarınıza güzel isimler koyun demiş. Kuran ayetinde kuran şifadır diyor.namaz kılarken sureleri kendi duyacağımız şekiilde okursak aurayı etkiliyor.ama şimdiye kadar bunları duymadık , belki de zamanı değildi. saçma gelirdi. aura konuları yeni gündeme gelen şeyler. ben kuran okumanın ,Allahtan isteyerek çalışmaları yapmanın etkili olacağını düşünüyorum. ben esmaül hüsna çalışması yapıyorum. bu çalışma esnasında esniyorum. bu negatif enerjinin atılmasıymış. gece uykumu aldığım halde bugün esmaül hüsna çalışması yaparken üstüme öyle bir ağırlık geldi ki uyumamak için kendimi zor tuttum. ben de şu sıralar telkinler erteleme konusunda etkili. demek ki diğer konularda direnç gösteriyorum.tam istediğim durumda değilim. değişiklikler var tabi ki. benim görüşlerim böyle. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler ve inançlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız her harfin bir enerji boyutu var ve kişiyi etkiliyor. peygamberimiz çocuklarınıza güzel isimler koyun demiş. Kuran ayetinde kuran şifadır diyor.namaz kılarken sureleri kendi duyacağımız şekiilde okursak aurayı etkiliyor.ama şimdiye kadar bunları duymadık , belki de zamanı değildi. saçma gelirdi. aura ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi