![]() |
Beyin yorulurmu?(teknik detay..) Bu konu üzerine uzun süredir dusunuyorum hatta daha onceden sormusta olabilirim terli345(kusura bakmayin)Ancak sormus olsam bile hatirlayamadigima gore cevap tatmin edici olmamis.. Telkinlerden birkac tanesini es zamanli olarak dinleyebilirmiyiz...Bilinc altina etki konusunda teknik bilgilerle doyurulmak bilincli kullanicilar yaratip etki düzeyini artirabilir..Bilinc alti degerlendirme mekanizmasi nasil isler;ne kadar yüklenebiliriz bu beyine; bisiklet yorulma beynin lügatinda varmidir uykulusmile ? saygilarimla.. |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) Beyin zaten her saniye gördüklerimizi hissettiklerimizi kaydetmektedir... Aslında beyin monotonluktan sıkılır.İşleyen demir paslanmaz misali yeni şeyler öğrenmekten sıkılmaz.... Aslında belirli bir süre geçtikten sonra telkinlerden bir kaçını hatta 4-5 ini yada daha fazlasını dinlemek bence daha iyidir... Bir diger konu ise zamanla bu sitede cesitli sosyal,sportif,egitimsel aktiviteler ile ilgili bilgiler olacaktır.. Spor için tenis,yüzme,basketbol vb Yabancı Dil:Çeşitli dillerde kurslar ve bunlarla ilgili bilgiler Müzik aletleri:Onlarca müzik aleti ve ilgili kurslar bilgiler gibi.. Asıl önemli olan bir başka konuda telkinler ile sağlanan güveni dahada ileri götürebilmek için çeşitli hobiler ile bunuları desteklemektir. |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) peki o zaman sorumu su sekilde toparlayayim telkinlerden birkac tanesini ornegin ego guclendirici,sucluluk duygulari ve topluluga hitap telkinlerini es zamanli birlestirerek;daha acik bir sekilde bir mp3 de bir saniyede beyine 3 kelime(3 ayri telkinden 3 ayri kelime) yollayarak bir sonuc alabilirmiyiz?..saygilarimla |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) Bu konuda ki genelgörüş eğer telkinler birbirlerini destekleyici konularda ise aynı anda dinlemenin avantajlı olabileceği yönündedir. Ancak birbiri ile alakasız iki konuda telkin dinlendiğnizde bu yorucu olabilir.. Ego topluluk ve kendine güven telkinleri bence eş zamanlı dinlenebilir. |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) "Ancak birbiri ile alakasız iki konuda telkin dinlendiğnizde bu yorucu olabilir.." tamam basligin istedigi oldu beyin yorulabilir y789 tesekkürler degerleri yorumlariniz icin saygilarimla |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) bende bu konuda bişiler yazmak istiyorum..Biyerde okumustum beyim öğrenmekten,faal olmaktan asla yorulmuyormus..Aslında yorulan aynı şekilde oturmaktan,başka birşey yapmayı istemekten vb. durumlardan dolayı beden yoruluyormus.Beyin için derin bir nefes yeterli.. super |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) Arkadaşlar ben beyinin yorulduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar zaten beyninin %1 max %2 sini kullandığına göre , ne kadar çalışırsa çalışsın bu kadarlık bi kapasiteyi kullanmakla yorulmaz gibi geliyor bana 4897 |
Beyin yorulurmu?(teknik detay..) bende beyinde bir yorulama olacağını düşünmüyorum sadece fiziksel yorgunluk belitileri olabilir bu da yüksek sesle dinlemekten olbilir kendi kanaatim |
Ynt: Beyin yorulurmu?(teknik detay..) arkadaşlar beyin yorulmuyor ama göz kapaklarını açık tutmak için gereken kaslar yoruluyor smiliyface |
merhaba daha önce siteyi incelerken beyin, beynin bölümleri ve fonksiyonları ve bilinçaltı bölümleri ve bu bölümlere telkinlerin nasıl etki ettiği ile ilgili oldukça detaylı teknik bir yazı okumuştum. Sanırım "hayatimdegisti" nick etiketliydi. Bu bölümü tekrar incelemek istedim fakat ulaşmadım. Linkini verebilirmisiniz. tşk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM. |