![]() |
Ynt: NE YANİ ONLAR DOĞUŞTAN MI ŞANSLILAR ! merhabalar, bymehmet hikayeni okudum ve de çok uzuldum. hepimizin basindan 3 asagi 5 yukari benzer hikayeler geçiyor. bence artik geçmisini sorgulamaktan ve de dusunmekten vazgeçmelisin. o kisiye ve de kendine onsuz da yapabilirim mesajini vermelisin, kendine yeni hedefler koy, unutma "hayat devam ediyor", yeni sayfalar aç kendine!! kendin için guzel seyler yap, dusun, ya da al ne istiyorsan onu yap!! kaç yasindasin bilmiyorum ama egitimine egitim kat , kulturunu arttir, zaman çok kiymetli oyle uzulerek bosa vakit geçirme, inan o kisi sana zamaninda deger vermediyse sen hiç deger vermiyeceksin. inan bak degmez!!! hadi herkese iyi geceler! |
Ynt: NE YANİ ONLAR DOĞUŞTAN MI ŞANSLILAR ! Teşekkürler izmirli. Onsuz da yapabiliyorum zaten. Bu mesajı da taaa ozaman verdim. O konuyu kapattım aslında. Hayatımdan kısa bir hikaye sundum sadece. Geçmişe olan takıntım, o konuda değil. Kalıplaşmış ve üzerime sinmiş birçok duygu ve düşünceler zinciri var. O da onlardan biri sadece. Onları aşmaya çalışıyorum. Ama kolay olmuyor. Sorun o ;) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |