![]() |
benim de bir sorum var benim sorum şu.uyuyan birine kendimiz sesli olarak telkin verebilirmiyiz.işe yarar mı.hergün tekrarlayarak.olsa çok süper olurdu wave. |
Ynt: benim de bir sorum var verebilirsiniz.. ama buradaki amacınız ne acaba... dusun telkinde bulunmak elbette etkili bir yöntemdir.. karşınızdaki kişinin kabul edeceği şeyleri olumlu kelimeler kullanarak tekrarlarsanız onun yararı için aynı zamanda da kendi yararınız için iyi bir iş yapmış olursunuz.. ama bu noktada atacağınız adımlar iyilik yapayım derken hem kendiniz hemde uygulamada bulunduğunuz kişi için hatalı davranışlar olmasın ... bu konu ile ilgili olarak yeterli bilgiye sahip olduktan sonra çalışma yapmanızı öneririm.. sevgiler.. |
Ynt: benim de bir sorum var Alıntı:
|
Ynt: benim de bir sorum var çocuklar içinde faydalı olur elbet ama bu konuda daha seçici davranmak gerekir.. mesela depresyon kilo verme sosyal fobi gibi telkinler.. bu tarz rahatsızlıkları yoksa hastalık tanımları ile bilinçaltını tanıştırmaya gerek yok.. topluluk karşısında konuşma telkini kendine güven gibi telkinleri ise dinleyebilir.. bu tarz olumlu ayrımları yaptığınız sürece dinletebilirsiniz.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 AM. |