Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Telkinlere Genel Bakış (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/506898-telkinlere-genel-bakis.html)

musetr 13-04-2010 06:49 PM

Telkinlere Genel Bakış
 
Ben sitenizi geçen seneden beri biliyorum..İlk zamanlarda 2 3 kere dinledim aklıma kurt düştü,dedim acaba ya siyasi,politik,dini bir hareket için insanların zayıf noktalarını kullanarak onları sürü haline mi getiriyor... blook
Ritmotrans nedir diye uzunca araştırdım; dünyada böyle bir tanımlama yok...
Ancak hipnoz vs.. var.Da ritmotrans diye geçmiyor..

Örneğin Kerem Doksat adlı psikiyatrist geçen sene kişisel gelişim kitapları kuantum zart zurlarıyla ilgili açıklama yaptı NTV de Okanın programında..

Adam dedi ki insanların sağlığıyla ilgili çıkarımlarda bulunmak tıp etiği açısından ne kadar doğru? Bir bakıma haklı. Açıkçası bende bu kişisel gelişim işi için aynı görüşteyim.Lakin hipnoz konusunda az çok bilgim var.Aradan 1 sene geçti.. Ben kendimden şöyle bahsedeyim.. Ben insanları aşırı önemseyen ve kendi görüşlerimi ortaya koyamayan ve insanlarla ilgili istediğim birşey olmayınca hayal kurup içinde yaşamayı alışkanlık haline getirmiş biriyim. Bu öyle bir hal almış ki 3 senede müzik dinleyerek iç dünyamda dış dünyada yapamadığım şeyleri yapmaya başlamışım ve zayıf bir karaktere sahip olmuşum. sigrt56

Kendime inanamadım.Herşeyi kurguluyorum,hayal ediyorum ama hiçbişey yapmıyorum ölü gibi geziniyorum ortalıkta ve daha 17 yaşındayım..Bu çok korkunç bir sorundu benim için..Herkesi önemseyen ve onları kurgulayıp yaşayan ben gelecekte kendi seçimlerimin arkasında nasıl durabilirdim?..

4 gündür Ego güçlendirici ,Suçluluk duygusu ve Kendine güven telkinlerini dinliyorum..Bir nebze rahatladım gibi..Sizce ne kadar devam edeyim ya da nasıl bir yol izleyeyim?

Teşekkürler..

musetr 14-04-2010 09:35 PM

Cevap: Telkinlere Genel Bakış
 
Yazdıklarıma Atakan beyin ne gibi bir açıklaması olur merak ettim..

Teşekkür ederim ezeli nur...

hayatimdegisti 14-04-2010 09:47 PM

Cevap: Telkinlere Genel Bakış
 
Merhaba
Sormuş olduğunuz sorulara bir çok kez forumda yanit verildi.Hatta foruma üye olanlara mail gidiyor bu mailin içinde bu sorularin aciklaması var.

Ritmotrans ritmli telkin okumadan gelir.Ve bu kelime benim geliştirdiğim ritmli okuma yonteminin diğer yontemlerden farklılığını vurgulamak üzere konulmuştur.
Zaten sitemizin girisinde ritmotrans sadece bu sitede denilirken bu vurgulanmaktadır.

Telkinlerin farklı amaçlarla kullanılması söz konusu olacak olsa bu bu çeşit bir site ile yapilmaz.
Mp3 dağitma programları vardır bunlara yüklenir ve kolaycsa yayilir.Yine de bilinçaltımız bize doğru gelmeyen şeyleri kabul etmez.Bu nedenle insanları politik vs olarak etkilemek bu kadar kolay değildir.


Sitemizde ki telkinler tedavi amaçlı değil kişisel gelişim ve davranis değişikliği amaçli kullanilmaktadır.

musetr 14-04-2010 10:07 PM

Cevap: Telkinlere Genel Bakış
 
Birde telkinleri ne kadar dinlemeliyim?

behzat 02-07-2010 02:40 PM

Cevap: Telkinlere Genel Bakış
 
depresyon telkininde kutsal kitaptan alıntılar var. Burada bazı dinlerin kutsal kitaplarından ayetleri vermek nekadar doğru acaba. Burada dini içerik olması telkinin felsefesine ters geliyor. O halde neden kuran ayetleri veya başka bir sey yokta kutsal kitapdaki lutun karısından bahsediliyor.Farklı bir örnekleme yapılmazmıydı neden bu seçildi.

girlofvenus 18-07-2010 11:44 PM

Cevap: Telkinlere Genel Bakış
 
sanirim, telkinler ilk ingilizceydi, sonradan turkceye cevrildi. bu da neden kurandan degil, baska bir dini kitaptan alinti yapildigini acikliyor. ceviri yapanlarin, kurani bastan sona okuyup benzer bir ayet bulmalari kolay olmazdi herhalde. ben kendi adima, kuranin bu telkin isine sicak bakacagini da dusunmuyorum. ama bu beni imansiz yapmaz, baska bir dini kitaptan yapilmis alintilari dinlemek de imansiz yapmaz. onemli olan benim neye inandigim art56art56

keops 19-07-2010 12:26 AM

Cevap: Telkinlere Genel Bakış
 
Telkinler orjinalina sadık olacak şekilde metni verilmiştir.
Ancak Atakan bey telkinleri okurken uyku ile ilgili bölümler ya da bu tür biz uygun olmayan ifadeler telkinlerin içinde geçmemektedir.
Sevgilerimle


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.