![]() |
Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar . Yani misal ; 2 haftada etki gösterecekken 1 ayda mı etkisini göreceğim . Pek vaktim olmadığından dolayı soruyorum . Teşekkürler ... |
Ynt: Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar evet malesef etki etme süresi zaman içerisine yayılmış olur.. geceleri uyurkende dinleyebilirsiniz.. daha pratik ve etkili bir yöntem.. wink77 |
Ynt: Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar merhaba ben telkinleri dinlemeye başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor. ben de sadece yaklaşık 2 saat dinliyorum günde. ama etkisi olduğunu söyleyebilirim. 1 ay da uzun bir süre değil bence. hayatımdan bütün olumsuz cümleleri çıkardım neredeyse clapping ve çevremdekilere de yasakladım hatta çevremdekiler sana ne oldu diyorlar sürekli. onlar öyle dedikçe ben daha da mutlu oluyorum cat3500 bu aralar fazla sırıtıyorum sanırım ama önce inanman lazım. ben değişimi çok istiyordum ve doğru yolda ilerliyorum. sana da tavsiyem olumsuz düşünme, ne kadar fırsatın varsa değerlendir |
Ynt: Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar caki3000 gündüz dinleyemiyorsan gecelerini değerlendir..gece entellektüel zihnimiz uyurken bilinçaltımız vücut fonksiyonlarımızı düzenlemek için iş başında ve tamamen açık..telkinlerin etki etmesi zamanla değil..bilinçaltı kalıplarımızla ilgili..ama şunu söyleyebilirim..benim gibi kendisini tamamen iptal etmiş bir insan 41 gün içinde yeniden hayatla barıştıysa..sizlerin işi daha kolaydır..sabırsızlık etmeyin ve vazgeçmeyin olurmu.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM. |