Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   KANSER TEDAVİSİ GÖRENLER NASIL DİNLEMELİ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/4954-kanser-tedavisi-gorenler-nasil-dinlemeli.html)

empati72 03-03-2008 04:55 PM

KANSER TEDAVİSİ GÖRENLER NASIL DİNLEMELİ?

Acil cevap almam gereken bir sorun bu arkadaşlar. Bir yakınıma kemoterapi önerilmiş ama kendini hazır hissetmediği için hastaneye yatmayı reddetti. Ona bu telkini önermek istiyorum ama sitede nasıl dinlemesi gerektiği konusunda bir cevaba rastlıyamadım. Kişisel gelişimdeki gibi ilk önce ego güçlendirici ve suçluluklamı başlamak gerekiyor. Ama zamanımız çok kısa...Acil kendini hazır hissedip tedaviye başlanması gerekiyor.Yönlendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkürler

kutalmisoglu 03-03-2008 04:59 PM

Ynt: KANSER TEDAVİSİ GÖRENLER NASIL DİNLEMELİ?

geçmiş olsun. bu konuda pek bilğim yok kusura bakmayın.

empati72 03-03-2008 06:13 PM

[quote=kutalmisoglu ]
geçmiş olsun. bu konuda pek bilğim yok kusura bakmayın.

Bilgi sahibi arkadaşlardan, özelliklede atakan bey sizden bir cevap bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

hayalayaz 03-03-2008 06:16 PM

bu konuda benimde çok bilgim yok empaticiğim atakana ulaşman en doğrusu,hastanın adını verirsen reiki ile destek vereyim.

empati72 03-03-2008 06:47 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bu konuda benimde çok bilgim yok empaticiğim atakana ulaşman en doğrusu,hastanın adını verirsen reiki ile destek vereyim.

Aaa hayal abla uzaktanmı destek olacaksınız pek reiki konusunda bilgim yokta. adı erhan bu yeterlimi ablacım.Teşekkür ederim ilginize... kiss3

shamanic 03-03-2008 08:01 PM

merhaba empati geçmiş olsun biran evvel sağlık haberlerini bizlere ulaştırman dileğiyle..

atakan bey mutlaka bu gece cevap verecektir.. bu arada bende şifa listeme ekledim ama özel mesaj atarak
hayal abla ve bana istersen arkadaşın adını soyadını ve bulunduğu şehri bildirirsen çok daha iyi olur

sevgiler..

hayalayaz 03-03-2008 08:07 PM

atakana ulaştım ego güçlendirici ile birlikte dinlemeyi önerdi...evet ablam reiki ile uzaktan destek olabiliyoruz...ama şunuda eklemeden geçemiyeyim..şifa, kaynakla, alan arasında, şifayı göndermek değil..sevgiyle kabul etmek önemli.. gerçekleşiyor..biz sadece şifaya kanalız..ben yüksek benliği ile bağlantı kuracağım .inşallah kabul ederde şifaya kavuşur..
şifa olsun şifa olsun şifa olsun..

hayatimdegisti 03-03-2008 08:08 PM

Merhaba

Kanser telkini ile birlikte ego güçlendirici telkini dinlemesini önerebilirim.Ego güçlendirici moral olarak kendisini daha iyi hissetmesini sağlayacaktır.

empati72 04-03-2008 08:31 AM

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. kiss3 Hemen ego ve kanseri defet telkininden ortaya bi karışık hazırlayıp arkadaşıma göndereceğim. İnşallah işe yarar...

empati72 24-03-2008 01:11 AM

Arkadaşımın test sonuçları iyi çıkmış sizlerle paylaşmak istedim smil56 teşekkür ederim ilginize.Şu aralar çok yoğunum siteyede fazla takılamıyorum inşallah kısa zamanda aranıza tekrar döneceğim. Selamlarrr....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM.