![]() |
yok denecek kadar küçük gögüsleri büyütmek kızım 18 yaşına bastı gögüsleri yok denecek kadar küççük çok üzülüyor, bir organı yok nesılsa bende öyle hssediyorum diyor. kendini diğer insanlardan eksik ve farklı görüyor hangi m3 leri dinleyelim yoksa yeniden yaratabilirmisinizs |
Ynt: yok denecek kadar küçük gögüsleri büyütmek y789 y789 y789 y789 Sanırım şaka yapıyorsunuz????? |
Ynt: yok denecek kadar küçük gögüsleri büyütmek Sanırım hanımaefendi boy uzatan mp3 var da göğüs büyülten neden olmasın diye düşündü y789 Ama gerçekten hormonları harekete geçirecek bişeyler olabilir belki de dusun |
Ynt: yok denecek kadar küçük gögüsleri büyütmek doktor olayını deneseniz.. belki hormon tedavisi gibi bişey olabilir.. daha mantıklı geldi de.. mp3lerden de moralinin bozulmaması, kendini eksik hissetmemesi, kendinle barışık olması yolunda yararlanılabilir diye düşünüyorum.. sucluluk+ego+kendine güven+başkalarının düşünceleri gibi telkinler bu konuda yararlı olur sanıyorum.. |
Ynt: yok denecek kadar küçük gögüsleri büyütmek bence samimi bi soru... o yaş bir gençkız için çok önemli olması doal. kendine güven telkini dinleyebilir sevgili saime 1... |
Ynt: yok denecek kadar küçük gögüsleri büyütmek ilğinize teşekkürler, neden bu sitedeyiz düşünce gücüne inandığımız için ,hastalıkların nedeni bilinçaltı kayıtlarımız ve DNA mız, DNA mızın bir bölümü bilinçaltı kayıtlarımız oluşmaktadır yoksa düşünce ve karekterde soya çekim olurmuydu.DNA aktivasyonu ile DNA mızı değiştirebiliyoruz artık ,daha sonra Dna Ativasyonu hakkında yazacağım sağolun var olun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 PM. |