![]() |
yüz kızarması slm ben ş.urfa dan yazıyorum.benim sorunum yüz kızarması.topluluk içine girdiğimde istemediğim halde yüzüm kızarıyor. özellikle de gözler bana çevrildiğinde fena kızarıyorum.bu durumu istemiyorum ama kendiliğinden oluyor. öyleki,artık insanlarla olan ilişkim nerdeyse kesildi.insan içine çıkamıyorum. sırf bu yüzden hayatta hep başarısız oldum.sonra sizi buldum. lütfen bana yardım edin. şuan tek yardım edecek kişi sizsiniz. ne yapmalıyım. bu telkinler banada etki edermi.hangi telkinleri dinlemeliyim.lütfen cevap yazın. |
Ynt: yüz kızarması merhabalar ... mutlaka telkinlerin yararını göreceksiniz.. bu konuda başarılı olmuş bir çok arkadaşımız var... rehber bölümde anlatıldığı gibi ego ve suçlulukla başlayın.. daha sonra kendine güven ve sosyal fobiyi dinleyin.. daha sonra başkalarının düşüncelerini önemsememe v.b ihtiyacınız olanları eklersiniz.. super değişimlerinizi bizlerle paylaşmaya çalışın.. ark5 mutlaka güzel gelişmeler olacak.. buna yürekten inanın ve değişimi sevgi ile kabul edin.. sabırlı ve düzenli olarak dinlemeye özen gösterin.. yüz kızarması için özel telkinimizde var dilerseniz daha sonra özel olarak onuda yaptırabilirsiniz... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ rehber bölüm.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: yüz kızarması Alıntı:
|
Ynt: yüz kızarması shamanıc ablamın dediğ gibi buna yürekten inanın ve değişimi sevgi ile kabul edin.. sabırlı ve düzenli olarak dinlemeye özen gösterin, ve hergun şu cumleyı her ortam da seslı veya içinizden HİSSEDERK o ankı durumunuza gore sölyeyın Bu yüz kızarmasına sahip olsamda kendimi seviyorum ve kabul ediyorum deyin ben bunları yazarken kendi deneyime güvenerk yazıyoum bende sizin gibi bu sorunla başbaşayken bu sıteyı buldum ve sosyla ortam lar artık kabusum olmaktan zevklı hala geldi sabırlı ve düzenli dl67 olarak dinle dinlerken kitap oku kafan başka bir yerde olsun ama kulağında kulaklık olsun mesela ben oyun oynarken oyunun seslerını kısardım telkınler çalardı ve daha etkılı oluyodu sende dne çok daha etkili gelişmleri değişikleri yaz burdayız |
Ynt: yüz kızarması her ne pahasına olursa olsun bunun üstesinden gelecem.çünkü artık sınıra dayandı. hayat çekilmez hal aldı. bu site ile tanışmadan önce bu durumun dünya da sadece bende olduğunu düşünürdüm ve çaresinin olmadığına inanırdım. ama anladımki sadece bende yokmuş ve çözümüde varmış. inş. bu telkinler sayesinde rahata kavuşacağım.ileride izlenimlerimi sizlerele paylaşacağım. |
Ynt: yüz kızarması kardeşlerimm benimm!! herşeyden önce aynaya bakın ve ne kadar değerli olduğunuzu kabullenin derim ben kiss3 |
Ynt: yüz kızarması utananadam |
Ynt: yüz kızarması benimde yüzüm kızarrıyo liseden beri falan sanırım ama sallamıyom ben seviyom kızarmayı tender45 benim gibi feci kızaran bi arkadaş daha var bizim sınıfım en popüler isimlerinden biridir hatta birbirimizle dalga bile geçeriz arada sen kızardın ben kızardım sınıf bizle dalga geçer 44 tamam belki çok da hoş bi durum değil kimine göre ama engellememeli arkadaşlar hayatı yaşamayı 956k yanlış anlaşılmasın amacım sizleri eleştirmek değil böyle duruma sahip olupta sosyal hayatta başarılı olunabileceğinin örneklerini vermek sizleri seviyorum kiss3 bu arada siteyi dikkatli önyargısız incelemek gerekiyo sanırım |
Cevap: Ynt: yüz kızarması yaaa bu müzikleri nerden bulcam ben yardımcı olurmusun bana acil cvp yazarsan sevinirim bende o kadar bişey yokda merak ettim ve uygulamak istiyorum |
Cevap: yüz kızarması Merhaba Benim imzamda ilk etapta dinlenmesi gereken suçluluk ve ego linkleri vardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM. |