![]() |
Sessiz TelKin Bildiğim kadarıyla müzik veya paravanlık edicek herhangi bir ses kullanmadan da yani sessizlik gibi algılanan subliminal telkin tekniğini kullanmak mümkün.Bu türde ingilizce tlkin cdleri mevcut.Burada sessiz telkine hiç rastlamadım bu konuda bir bilgi verirseniz sevinirim.Ve eger bilmediğim farklı birşey yoksa sessiz telkin bende dahil çoğumuzun seceneği olacaktır buna eminim.Çünkü doğa seside olsa bir süre sonra beynin içini ağrıtmaya başlıyor.Özellikle de uyumaya çalışırken büyük engel oluşturuyor. |
Cevap: Sessiz TelKin merhabalar .. bahsettiğiniz sessiz telkin silent subliminal olarak tanımlanır.. bizim tekniğimiz ise rirtimli subliminal çalışmalardır.. her iksii de farklı tekniktir.. eğer sadece bilinçaltına yönelik frekansta yapılırsa silent subliminal olur.. uyguladağımız teknikte bilinçaltına kapıyı açan bilinçte işin içerisine katılıyor.. müzik ile bilincin dikkati çekiliyor.. mesajlar bilinçaltına iletiliyor.. dediğin gibi bu yöntem ile de kayıt yapılabilir ancak o zaman değişim için garanti verilmez.. bu yöntemler yurt dışında pek çok üniversitede parapsikoloji bölümlerinde araştırmalara konu olmuş etki seviyeleri ölçülmüştür.. değişim için en etkili olanını sunmaya çalıştığımız için silent subliminal yapmayı düşünmüyoruz canım.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Sessiz TelKin dediğin gibi bu yöntem ile de kayıt yapılabilir ancak o zaman değişim için garanti verilmez.. Ben garanti dışı kalmayı kabul ediyor ve bunu denemek için gönüllü oluyorum! Kulaklıkla dinlemek benim için sorun. Kulaklıksız dinlemekse eşim için çok büyük sorun... Sessiz telkin için gönüllüyüm; lütfen yardımcı olun. Aksi halde daha önce yaptığım gibi telkinleri günde yarım saat dinleyebilip sonra da yarım bırakacağımdan korkuyorum. Yardımınızı bekliyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM. |