![]() |
telkin içeriği Öncelikle böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için size teşekkür ederim atakan bey. Telkinlerin içeriğini kendi bölümlerinde yazmışsınız, fakat mp3 dosyaları içinde olan sesli telkini bizim duya bileceğimiz şekilde de paylaşa bilir misiniz ? yani telkinin yazılı olarak ne içerdiğini paylaştığınız gibi , o telkinlerin bizim duya bileceğimiz mp3 dosyalarını da paylaşır mısınız lütfen ? çünki ben bazı telkinlerde belli saniyelerde sanki farklı ses duyorum gibi oluyor. sanki birisi bağırıyor gibi . bu biraz korkutuyor insanı. umarım anlayışla karşılarsınız, size ve her kese başarılar dilerim ... |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Telkinlerin için de mutluluk telkin vardır. Mutlusun iyisin daha mutlu oluyorsun daha iyi hissediyorsun gibi... Ek olarak duyduğunuz sesler bunlardır.Bu sesler belli rtimlerle kaydedilmiştir. Ritmotrans'da ses ritmleri bazen yükselir bazen oldukça alçalır.Bu nedenle zaten daha etkilidir. Seslere belli bölümlerde yankı eklendiği için kısarak dinlemeniz daha iyi olacaktır. |
Cevap: telkin içeriği hayir benim soruma cevap vermediniz, ben bilincaltimiza da gonderilen seslerin mp3 nu paylasmanizi istiyorum, eger paylasmanizda bir sakinca yoksa neden paylasmiyorsunuz ? |
Cevap: telkin içeriği Alıntı:
Doğaldır ki kendi geliştirdiğim bu yöntemin tüm detaylarını paylaşmıyorum. Dünyada bu tür sitelerin bazıları içeriği yazılı olarak bile vermezler.Bizde içerik bilgileri verilmektedir. |
Cevap: telkin içeriği sordugum uzunca soruyu okuyan arkadaşlar varsa sistemle ilgili kişilerin motivasyonu bozacagımı düşünerek kaldırdım, soruda fantazı yapmıştım, gerekli sorumu özelden iletecegim ve bir ek ritmodans ya da ismi her neyse bu sistemin geçerliliğine/etkili olabilme ihtimali olduguna inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM. |