Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Equalizer - Ekolayzır hakkında... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/372299-equalizer-ekolayzir-hakkinda.html)

ensar_ 28-06-2009 12:34 PM

Equalizer - Ekolayzır hakkında...

Merhaba...
Telkin Mp3 lerini 1-2 aydır dinlemekteyim.. Telkinleri duyamamaktayım ve henüz etkisini görmüş değilim de..gerçi bu soruların cevapları forumda mevcut..asıl sorum..kulağa daha hoş gelmesi için equalizer ayarlayarak dinlemek telkinleri duymaya ve faydalanmaya etki eder mi ? Mp3lerin bana keyif verdiğine eminim de..sanat müziklerinin güzelliklerinden mi yoksa telkinlerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.. :)

yasal06 28-06-2009 03:31 PM

Cevap: Equalizer - Ekolayzır hakkında...

merhabalar.. telkinler müziğin altına yerleştirildiği için hiçbirimiiz duymuyoruz. fakat yüksek sesle dinleyince bazen bazı kelimeler anlaşılabiliyor. fakat telkinlerdeki asıl amaç bizim bilincimizle anlamamız değil, bilinçaltımızın bunları algılamasıdır..sizin tercihiniz tabi ama equalizer ile dinlemeye gerek yok diye düşünüyorum. gece yatarken 7-8 saat süresince kısık sesle dinlemeniz verimi artırır..sevgilerle..

serkans674 28-06-2009 08:41 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468940)
merhabalar.. telkinler müziğin altına yerleştirildiği için hiçbirimiiz duymuyoruz. fakat yüksek sesle dinleyince bazen bazı kelimeler anlaşılabiliyor. fakat telkinlerdeki asıl amaç bizim bilincimizle anlamamız değil, bilinçaltımızın bunları algılamasıdır..sizin tercihiniz tabi ama equalizer ile dinlemeye gerek yok diye düşünüyorum. gece yatarken 7-8 saat süresince kısık sesle dinlemeniz verimi artırır..sevgilerle..

Açıkcası bende farkeder diye düşünüyorum çünkü bilinçaltınada ulaşsa ortada bir ses var ve eğer bu sesin frekansının ayarları düşürdüğünde sesin çıkmaması da sağlanabilir.
Örnek sanırım mesajlar 100Hz den gizleniyor müziğin arkasına siz ekolayzır 100Hz ayarı ile oynarsanız bunların duyulmasını azaltabilirsiniz diye düşünüyorum956k

yasal06 29-06-2009 12:54 AM

Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468972)
Açıkcası bende farkeder diye düşünüyorum çünkü bilinçaltınada ulaşsa ortada bir ses var ve eğer bu sesin frekansının ayarları düşürdüğünde sesin çıkmaması da sağlanabilir.
Örnek sanırım mesajlar 100Hz den gizleniyor müziğin arkasına siz ekolayzır 100Hz ayarı ile oynarsanız bunların duyulmasını azaltabilirsiniz diye düşünüyorum956k

yani açıkçası dedikleriniz hakkında pek bir fikrim yok yani sesi bizim yükseltip azaltmamız konusunda.. ben normal indirdim, dinliyorum 7 ay oldu ve etkisini de çok fazla bir şekilde gördüm. Atakan Bey telkin metinlerini okurken zaten bilinçaltnın okunan metne alışmasını engellemek için, sesini yükseltip alçaltarak okuduğunu söylemişti..sevgilerle..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.