![]() |
Herşeyi Sıfırlamak Ben telkinleri 1.5 aydır dinliorum fakat ilk hafta hariç hiç bir değişiklik hissetmedim acaba herşeyi 0 a çekip yeniden ego+sucluluk dinleyerek başlasasm bi fark olurmu....Yani önceki dinlediklerim boşa gidermi... |
Cevap: Herşeyi Sıfırlamak merhaba duygu460 telkinlerin etkileri kişiye göre değişebiliyor. bazılarına çok çabuk etki ederken, bazılarında bu süreç biraz daha uzayabiliyor.. etki etmeyeceği anlamına gelmez tabi ki.. bazen de, farkında olmadan beklentilerimizi çok yüksek tutuyoruz ve gözle görülür kocaman kocaman değişimler olsun istiyoruz.. olmayınca da hüsrana uğradığımız kanaatine varıyoruz. önemli olan, etkilerin bir anda ortaya çıkması değil, kalıcı değişimler olması.. ego+ suçluluğun yanına ihtiyacın olan başka telkinlerden ekleyip dinlemeye devam edebilirsin.. sevgiler actionsmile |
Cevap: Herşeyi Sıfırlamak sanemce: 'kocaman kocaman değişimler olsun istiyoruz..'' demişsin.yazdıklarına katılıyorum.ben ki genelde suratsız gezerim özellikle sabahları.işyerimdeki arkadaşlarımda bunu bılırler fakat telkinleri dinlemeye başladığım 2. günden itibaren bu huyum kendiliğinden kaybolmaya başladı.bu benım için çok kocaman bırşey olmayabılır ama çok güzel bır adım.bır ay oldu kaşlarımı çatmak istiyorum ama iki kaşımın arasında bır güç varmışcasına onları bıraraya getırmıyor.bu durumdan çok memnunum.site de emeği geçen herkese çok çok teşekkür edıyorum.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 PM. |