![]() |
Bukadarmi cabuk olur!!! Inanilmaz!!! derty slmlarrrrrrrrrrrr ben dün gece sirf su sesleri dinledim ve ilk defa listeme erteleme telkinini eklemistim ve bugün kac gündür ve haftalardir erteledigim islerimin pesinden kostum ordan ordaya kop kop kop hic duramadim önce dedimki belki normaldir ama sonra tuhafima gitti ve telkinlerden oldugunu anladim bi aralar su seslerinin etkili olmadigi yada daha az etkili oldugu konusuluyordu erteleme telkini sadece su sesi olarak mevcut ve fayda ettigine göre bence su sesleride fayda edyiordur demektir acaba bugün yasadigim durum yarinda devam edecekmidir yoksa sadece bugünlük bisey miydi bazi kisilerde telkinleri ilk dinlediklerinde birden etki cikioyor ama sonra kayboluyor insallah devam sürer slmlar |
Ynt: Bukadarmi cabuk olur!!! Inanilmaz!!! selam lar mustinet actionsmile seninle özel mesajlardan da paylaştığım üzere ben çoğunlukla doğa seslerini dinliyorum.. hem kullanım açısında ki rahatlığından dolayı .. hemde uykumu bölmediği için.. uykulusmile ben de senin gibi etkil olduğunun farkında olanlardanım.. onayi umarım olumlu etkilerin sürekli olarak devam eder.. sende bizleri bu konudan haberdar etmeye devam et lütfen... bu neşeli mesajına bakarsak dün içinde var olan sıkıntını nihayet kapı dışarı etmişsin... güzel günlerinin devam etmesi dileğiyle.. thumbsanim |
Ynt: Bukadarmi cabuk olur!!! Inanilmaz!!! slmlar bugün yine devam ettim kosturmaya ama maalesef zinde uyanma daha b ir etki göstermiyor oda cabuk fayda eder saniyordum ama insallah zamanla oda olucak hersey düzelecek cok güzel olacak saygilar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 AM. |