![]() |
Telkin listem ile bir soru! slmlar arkadaslar ben listemle ilgili bir soru sormak istiyorum. söyle bir liste hazirladim kendime. ilk basina su seslerini cektim cünki ney sesleri uyumakta zorluk yaratiyor bakin sölye bisey hazirladim basina 10 tane kendine güven su sesi cektim ve ondan sonra baskalarinin düsünleceri, sosyallik, kendine güven, ego, sucluluk, koruma kalkani ve bunu kopyaladim durdum ve yaklasik 100 parcadan olusan bir mp3 cd hazirladim.cd nin sounada bir iki kere sf ve topluluk ekledim simdi benim sorum bunu yerine her parcayi beser beser koysam dahami iyi olur yani 5 defa kendine güven 5 defa sosyallik 5 defa sucluluk 5 defa ego 5 defa baskalarinin 5 defa koruma kalkani ve böyle devam sizce hangisi daha iyi olur |
Ynt: Telkin listem ile bir soru! bence ikinci şık daha uygun gibi geldi Emir şu bakımdan ben bir telkinin üst üste dinlenmesinin daha çok fayda sağladığını düşünüyorum bu benim fikrim tabi Atakan abinin fikri burda çok önemli bizimde bu telkinlerle ilgili cevap vermemizin nedeni Atakan abiden öğrendiklerimiz le ve biraz da kendi yorumuzladır bizde pek bir şey yok yani 44 |
Ynt: Telkin listem ile bir soru! evet turgaycigim bende öyle düsünüyorum beser beser yapsam diye ben disarda mesela dolasinca hep aklima telkinler geliyor yani baska insanlara bakinca acaba bende birgün normal ve mutlu bir hayat yasyacakmiyim diye |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM. |