![]() |
Karnimda tuhaf agrilar var!!!!! smiliyface slm arkadaslar benim karnima birkac gün önce böyle tuhaf bir agri girdi yani karnimi alt kismina sanki hani utangaclik hiss yada korkaklik hissi gibi bisey iki gündür falan icimden cikmiyor kendimi cok tuhaf hissediyorum bu neden böyle ve gidermi acaba? slmlar |
Ynt: Karnimda tuhaf agrilar var!!!!! slm arkadaşım. hissettiğin bu ağrılar muhtemelen dalgalanma dediğimiz ve geçici bir durum.dalgalanma:alt benliğin scriptlere verdiği kişiye göre verdiği tepkidir.kimilerinde huzursuzluk vb ruh halleri olabilecegi gibi kendini ağrı seklinde de gösterebiliyor. merak etme hismiley kendini akışa bırak kasma ve rahat ol daha kolay atlatırsın. bu scriptleri zihnin duyduguna delil ark5 |
Ynt: Karnimda tuhaf agrilar var!!!!! tskler emelcigim evet simdi biraz daha iyiyim yani rahatladim dinlemeye devam ediyorum ney seslerini bence de gecici bir durum sözlerin beni motive etti saol |
Ynt: Karnimda tuhaf agrilar var!!!!! ricaa ederimm kardeş ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 PM. |