![]() |
sadece merak ettim :) az önce kendi kendime soyle bir soru geldi aklima dusun simdi bu telkinleri mp3 lere okuyan kisi sanirsam atakan bey,telkinleri atakan beyde dinliyor diye okumustum.. benimde aklima takildi acaba telkinlerin kendi sesiyle beyne iletilmesinin bir avantaji olabilirmi diye ... yani demek istedigim atakan bey telkinleri kendi sesiyle dinlerken bizden daha cok fayda gorüyor olabilirmi dusun atakan bey yanlis anlamayin,bundan bir rahatsizligim varmis gibi gozukmesin ttli3 yada kalkip telkinleri kendim okumaya kalmayacagim khkh56 ay ne bileyim öyle aklima geldi dl67 |
Ynt: sadece merak ettim :) dedikleriniz doğru atakan bey bu metinleri okuyup tekrar dinlediğinde onun normal içsel konuşmaları gibi olcak ve daha yararlı olabilir ama bunu ona sormak lazım |
Ynt: sadece merak ettim :) ilginç bir soru ben de merak ettim şimdi. ancak benim tahminim telkin metinleri hep ikinci bir şahsa söyleniyordur. sürekli sen vs deniyordur herhalde ( duymuyoruz ya ) dolayısıyla atakan bu telkinleri dinlerken kendine sanki baska bir kişiymiş gibi hitap ediyor gibi olmuyor mu bu durumda???? dolayısla içsel konuşması olma durumu biraz karmaşık olabilir. |
Ynt: sadece merak ettim :) Alıntı:
e o zaman baştan telkin okumak gerekir "ben vs." diye... dl67vallahi merak ettim |
Ynt: sadece merak ettim :) ben kendi bildiğimi size söyleyeyim arkadaşlar.. dusun bu site ile tanışmadan önce kendi olunlamalarımı kendim yapardım..(ohh ne rahatlık... kurtuldum sayfalarca yazmaktann wave ) bilinç altı dirençlerini kırmak içinde hem okur hemde yazardım.. bunula ilgili katıldığım bir work shop ta öğrendiğim üzere bir olumlamayı csk nın da belirttiği üzere ikinci şahıs size söylüyorsa bilinç altının buna daha çabuk tepki verdiğidir... onayi elif bütün gün ortalarda ben güzelim diye dolaşsın dursun... blissy bir kere ben.. birkere csk.. birkere pisiko... bir kerede atakan bey ona: elif bu gün ne kadar güzelsin derse siz elif te ki güzelliği ozaman görün (zaten çok güzel bu arada ark5 ) girlhaha bunun gibi ben zenginim yerine elif sen çok zenginsin yada benzeri ikinci şahıs olumlamaları çok daha etkilidir.. telkin içerikleride benzer yöntemle hazırlanmıştır zaten.. siirokul elife taktı kafayı demeyin arkadaşlar ...(duyuyorum söylediklerinizi bu forum ses geçiriyor.. hy789 ) konuyu başlatan o diye örnek olarak onu kullandım 12389 ben çok mu yazdım bu konuyla ilgili acaba... sakınnn shamanic çok yazdın demeyin.. bilinç altım darılırrr hih33 ona göre... 44 actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:21 AM. |