![]() |
Telkinleri ilk dinledigimiz gün! kiss3 selamlar arkadaslar telkini ben ilk defa indirip dinledigim gün su seslerini dinlemistim ve sanki aninda etkisini göstermisdi bu etki sonradan geri kayboldu ve ayni sekilde bidaha gelmedi.ben hep kendi kendime diyorum bu telkinler fayda etmesse ozaman o ilk gün yasadigim etkiler neydi ozaman diye,demmeki fayda ediyor ama zamana ihtiyaci var.bu neden böyle oluyor yani insan ilk defa dinleyince hemen kisa sürede bile olsa bazi etkiler yasiyor dik yürüme kuvvetli bakis kendine güven gibi.? |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! Alıntı:
Bu derece bir depresyonun etkilerinden tamamıyla kurtulabilmek bazen bir kaç seneyi bulabiliyor. İlaçlarda kullanılırken aynı şey olur.İyi hissettiğiniz dönemler ve dalgalanma dönemleri olur.Bir gün çok iyi olursunuz diğer gün dalgalanmalar yaşarsınız. Benim önerim eğer ileri derece depresyon tedavisi goruyorsaniz telkinleri destek olarak kullanmanız bunun uzun bir sürec oldugunu zaman zaman dalgalanmalar olabileceğini aklinizdan cikarmamaniz.. |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! evet haklisiniz . ben telkinleri bir iki ay dinleyememistim ve yaklasik 12 gün önce yine basladim ego ve sucluluk ama sadece su sesi olarak.icimde hep daralma oluyordu icim sikiliyordu ve canim hicbirsey yapmak istemiyordu.sonra bir iki gün bir düzelme oldu yani az da olsa rahatladigimi hissettim.ama bugün yine galiba dalgalanma oluyor o yüzden kendimi pek iyi hissetmiyorum |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! bende siteye yeni üye oldum ve sanırım sizinle aynı hisleri paylaşıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli bahaneler üretiyorum ama sanırım bu telkinlerin biraz faydasını görmeye başledım iç sıkıntılarım biraz azaldı umarım işe yarar ttli3 ttli3 ttli3 |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! slmlar lale hosgeldin dilerim istedigin sonucalara kavusursun kac günden beri dinliyorsun ve hangi mütik cesidini indirdin hicbir etki yasadinmi simdiye kadar slmlar |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! Merhabalar... Bugün internette sigara bırakma teknikleri ile ilgili araştırma yaparken buldum siteyi... Girdim ve bir kaç dakika içerisinde üye oldum. Telkinlerle ilgili bilgileri okurken son bir sene içerisindeki depresif davranışlarım ve son derece tahammülsüz bir insan haline gelmiş olmamdan dolayı hemen telkinleri dinleyeme başlamalıyım diye düşündüm. Belki psikolojik bilmiyorum ama şu anda kendimi inanılmaz huzurlu hissediyorum. Gün içerisinde işte yaşadığım tüm problemleri eve dönünce bile kendime dert eden ben bugün beni sinirlendiren, hatırladıkça nefes almamı engelleyen hiç birşeyi önemsemiyorum. Umut ediyorum ki, hayatım değişecek... ttli3 |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! Alıntı:
Sigara diye başlar, belki bütün hayatınız değişiverir.. Her şeyin başlangıcı vardır. Sizin daha huzurlu ve mutlu bir insan olmanızın başlangıcı da bu olsun o zaman..Her şey gönlünüzce olsun... 956k 956k Sağlıcakla... hismiley hismiley |
Ynt: Telkinleri ilk dinledigimiz gün! Bir arkadaşımın showmaxda önerdiği bir programı aramak üzere internete girdiğimde ulaştım bu siteye. Tüm ücretsiz mp3leri kendim, oğlum ve arkadaşlarım için indirdim. Henüz hiçbirini dinlemedim. Ama yararı olacağına inanıyorum. Zaman ilerledikçe deneyimlerimi paylaşırım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |