![]() |
Telkinler ve Sağlıklı Beslenme Merhaba; Bu konuyu tüm forumda aradım ama bulamadım. Eğer varsa şimdiden özür dilerim. Benim kilo ile ilgili çok ciddi bir sorunum yok. İştahım azicik azalsa mutlu olurum tabii ama çok ta sorun değil. Asıl istediğim sağlıklı beslenmek. Canımın sağlıksız şeyleri istememesi ve bunun doğal sonucu olarak normal kilomda olmak. Forumda telkinlerin bunu sağladığına dair yorumlar vardı ama merak ettiğim, benim gibi sadece beslenmesini düzenlemek için bu telkinleri kullanan ve yararını gören var mı acaba? Telkinlerime kilo vermeyi eklesem doğru bir şey yapmış olur muyum? Hangi kilo verme telkini daha doğru olur benim için? Teşekkürler. |
merhabalar Naunet.. telkinlerin içeriğini incelediğimizde asıl amacın davranış değişikliği üzerine olduğunu sağlıklı ve yeteri kadar beslenme üzerine doğru alışkanlıklar kazanılmasının yerleştirilmeye çalışıldığını görürüz.. bu sebeple telkinleri sen de rahatlıkla dinleyebilirsin.. istediğin seviyeye geldiğinde düzenli olarak her gün dinlemek yerine yeni alışkanlığının kalıcı olabilmesi için iki üç günde bir daha sonra haftada bir belli süreler dinlersin.. alışkanlığın kalıcı olduğunda bırakırsın.. super sevgiler.. actionsmile |
ben telkinleri dinliyemiyorum da indiremiyorum da::( |
hangi telkinleri indiremiyorsun paranoid dusun2 belirtirsen yardımcı oluruz actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 PM. |