Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Bazı Sorularım Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/184485-bazi-sorularim-var.html)

ugurguven 12-01-2009 08:30 PM

Bazı Sorularım Var

Merhabalar telkinleri 2 aydır düzenli olarak dinliyorum. Daha öncede Bir dönem dinliyip bırakmışdım.Şuanda düzenli olarak dinlediğim için çokta faydasını gördüm.Atakan beye çok teşekkür ediyorum.Özellikle topluluk içindeki konuşmalarım çok çok rahatladı.Heryerde istediğim gibi rahatım.

Gece uyurken bilgisayar ve mediaplayer aracılığıyla dinliyorum gündüzleride fırsat buldukça dinlemeye çalışıyorum.Yatarken 7-8 saat uyanıkkende 2 saat civarı dinliyorum.Günlük 10 saatlik bir dinleme süresi diyebiliriz.7 - 8 saat uyuduğumu söliyemiycem derin olarak uyuyamıyorum uykum çok hafif keşke derin ve deliksiz 7-8 saat uyku uyuyabilsem eskiden uyurdum.

Liste konusunda bilgi almak istiyorum mesela benim listemde =Sucluluk duygular newage, sucluluk duygular Yeni versiyon,Kendine güven sanat,kendine güven klasik,ego güven güçlendirici yeni versiyon,ego güven gülendirici newage. 3 farklı konu ve herbirinde 2 adet farklı müzik türü.Birde yeni ve eski versiyonlar bir arada böyle bir dinleme şekli doğrumudur ?

Ayrıca ben bu telkinlerin arasına adil mavişin sınav telkini adı altında verdiği telkinide koyuyorum.Subliminal olarak değil o direk olarak sözlü telkin.Bir sorun olurmu ?

Birde sürekli olarak iç Çekiyorum neden olabilir acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Atakan bey tekrar tekrar teşekkür ederim.

yasal06 12-01-2009 10:52 PM

anladığım kadarıyla listenizde aslında sadece ego, suçluluk ve kendine güven var bir de sınavla ilgili olan.. tek bir müzik türünü indirmeniz yeterlidir.. mesela bende sırasıyla ego suçluluk ve kendine güvenin doğa sesleri çalıyor.. yani tek bir tür yeterli her türünü dinlemeye gerek yok .. ki zaten hepsinin içinde de aynı telkinler var..

ben de iç çekiyorum, bu suçluluk duygularımızdan kurtulmaya başladığımz için olabilir.. umarım yardmcı olabilmişimdir.

Belgin ∞ 12-01-2009 10:59 PM

Neden bu kadar karıştırdığınızı anlayamadım.

Ego ve suçluluğun sadece yeni versiyonlarını dinleyebilirsiniz.Eskileriyle karıştırmanız gerekmıyor.İstediğiniz versiyonları tabi ki arkaya arkaya dinleyebilirsiniz ama yenileri eskilerle birlikte karıştırmayın.

ugurguven 12-01-2009 11:13 PM

Cevaplarınız ve önerileriniz İçin çok teşekkür ederim.Yeni versiyonla eskiyi karıştırmamam gerektiğini anladım aslında bu şekilde dizmemin nedeni mesela yeni versiyonlarda newage veya klasik yok sadece Doğa sesi var bende doğa sesini pek sevmediğim için bu şekilde denemiştim.Yine 2 farklı müzik türü koymamın nedenide bütün gece aynı şeyin çalmaması içindi Ama değiştiriyorum bu gece.

İç çekmek ondan olabilir ve öyledir inşallah:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 AM.